Komplex nyújtó és karizom erősítő
Technikai adatok
Rendelési szám: SL 301
Mire jó?Karok, váll és hát erősítésére használható testedző és mozgáskoordinációt fejlesztő eszköz, de használható a has izmainak erősítésére is az alább leírtak szerint.
Használat:2 funkciós eszköz: 1. funkció: Álljon a kapaszkodókkal szemben, fogja meg őket, és tolja fel magát, majd végezzen folyamatos karhajlításokat. Lábait összezárva emelje fel úgy, hogy testével kb. derékszöget zárjanak be. Végezhetőnk ebben a testhelyzetben páros térdfelhúzásokat is. 2. Álljon a korlátok közé, szemben az oszloppal és karjaira támaszkodva, tolja fel magát, majd végezzen folyamatos karhajlításokat. Háttal állva az oszlopnak, a korlátokra támaszkodva nyomja fel magát, majd lábait összezárva emelje fel úgy, hogy testével kb. derékszöget zárjanak be. Végezhetőnk ebben a testhelyzetben páros térdfelhúzásokat is. Végezzen 3 x 5 gyakorlatot, közöttük 5 másodperc szüneteket tartva.
Méret (sz x h x m):90 x 157 x 143 cm
Tömeg (kg):54 kg
Biztonság:Biztonsági tér: 390 x 454 cm
Termékcsalád:Parkfitnesz
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
SL301.jpg, SL301_Komplex nyújtó és karerősítő
SL301_Komplex nyújtó és karerősítő
Komplex nyújtó és karizom erősítő
Termékleírás

 Tartsa be a használati utasítást! A gyakorlatot hagyja abba, ha fájdalmat érez!FIGYELEM! Nem gyermek játszótéri eszköz! 140 cm testmagasságig kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható! Kövesse a használati utasítást! Az eszköz 130 kg testsúlyig, saját felelősségre, az egyéni fizikai erőnlét és edzettség figyelembe vételével használható.

RoyalKert.hu
Kerekes Judit
Üzletági referens
06 20/451-2118
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Érdekességek: