Homlokhidraulika CHERY traktorokhoz
2014. július 25.
DSC_0022.jpg, CHERY traktor homlokhidraulikával
CHERY traktor homlokhidraulikával
Gépek
CHERY traktor homlokhidraulikával
Gépek
CHERY traktor homlokhidraulikával
Gépek
CHERY traktor homlokhidraulikával
Gépek
CHERY traktor első hidraulika felfüggesztéssel, sószóróval
Gépek
A CHERY traktorokhoz opcióként rendelhető első hidraulika felfüggesztés (3 pontos) már raktárról is elérhető a Royal-Kert Kft-nél.

Ez az opció első hidraulikával nem rendelkező traktorok elejére - segédalváz segítségével - utólagosan is felszerelhető, és a traktor hidraulika rendszeréről működtethető.

A traktorra szerelhető munkaeszközök tolt üzemmódban történő használatával bővül a traktorok funkciója és jelentősen növekszik használati értékük is. A homlokhidraulika segítségével működtethetők hajtást nem igénylő munkaeszközök, (pl. tolólap), ill. hidrosztatikus hajtással szerelt adapterek (pl. rotációs fűnyíró) is.

A 3 pontos homlokhidraulika kiegészítő egyedileg szerkesztett a felfogató egység segítségével más típusú traktorokra is felszerelhető.

(A képre kattintva fotógaléria nyílik.)
Ezzel az kiegészítővel felszerelt CHERY RK454 traktort adtunk át tegnap Zánka Község Önkormányzata részére, akik a homlokhidraulikán kívül GardenGo munkaeszközöket is vásároltak tőlünk a kommunális célra használt CHERY traktorhoz: műtrágya és sószóró, Gardengo hótolólap és padkakakasza. Az átadott traktor hűthető panorámafülkével került átadásra.

Ha a cikkel kapcsolatban kérdése merül fel, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén.
« vissza
RoyalKert.hu
Barta István
Gép üzletágvezető
06 20/597-2397
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Tagságok:
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Újdonságok:
Érdekességek:
EU Pályázat