KOMBINÁLT HASPAD
Technikai adatok
Rendelési szám: 7510
Mire jó?Hasizmok erősítésére és nyújtására.
Használat:Üljön rá az eszköz magasabb részére, lábfejét akassza be a tartórúdba, majd óvatosan dőljön hátra és feküdjön rá a padra. Ebből a helyzetből végezzen törzsemelést 3 x 15 alkalommal. Üljön rá az vízszintes eszközre, háttal a kapaszkodókarnak, óvatosan feküdjön hanyat és a feje felett kapaszkodon meg a karban, majd igazítsa egyenesre derekát a felületen. Lábát nyújtsa ki a levegőben és lassan emelje fel, hogy testével derékszöget zárjának, nyújtott lábai. A gyakorlat megkönnyítése érdekében a térdét felhúzhatja, illetve végezhet hanyatfekvő pozícióban egyszerű térdhajlítást nyújtást, miközben lábai a levegőben vízszintesen fekszenek. Ismételje 3 x 15 alkalommal. Tartson a sorozatok közt rövid szünetet. A szünetek alatt törzsét szorítsa a felülethez.
Méret (sz x h x m):141 x 132 x 106 cm
Termékcsalád:Parkfitnesz
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
7510_human_1_(1).jpg, KOMBINÁLT HASPAD
KOMBINÁLT HASPAD
KOMBINÁLT HASPAD
izomzat_7510_(2).jpg, Igénybe vett izomcsoportok
Igénybe vett izomcsoportok
KOMBINÁLT HASPAD
Termékleírás
Tartsa be a használati utasítást! Az eszköz saját felelősségre használható az egyéni fizikai erőnlét és edzettség figyelembe vételével! A gyakorlatot hagyja abba, ha fájdalmat érez!
RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat