DERÉK- ÉS CSÍPŐFORMÁLÓ
Technikai adatok
Rendelési szám: 7503
Mire jó?Derék és csípő formálására, farizom erősítésére, valamint a test mozgáskoordinációjának fejlesztésére használható.
Használat:Az eszköz 2 funkciós, egyszerre két személy használhatja. 1.funkció (forgó elem): Fogja meg a kapaszkodókat, óvatosan lépjen fel a forgó-korongra és végezzen forgó mozgást jobbra-balra. 2.funkció (forgó elem): Fogja meg a kapaszkodókat, óvatosan üljön fel a forgó-korongra. Hátát egyenesen tartva végezzen forgó mozgást jobbra-balra. Mindkét funkció esetében 4 x 5 perces sorozatokat javasolunk, közöttük 5-5 másodperces szünetekkel.
Méret (sz x h x m):168 x 115 x 131 cm
Termékcsalád:Parkfitnesz
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
7503_human_2_(1).jpg, DERÉK ÉS CSÍPŐ FORMÁLÓ
DERÉK ÉS CSÍPŐ FORMÁLÓ
DERÉK- ÉS CSÍPŐFORMÁLÓ
izomzat_7503_(1).jpg, Igénybe vett izomcsoportok
Igénybe vett izomcsoportok
DERÉK- ÉS CSÍPŐFORMÁLÓ
Termékleírás
Tartsa be a használati utasítást! Az eszköz saját felelősségre használható az egyéni fizikai erőnlét és edzettség figyelembe vételével! A gyakorlatot hagyja abba, ha fájdalmat érez! FIGYELEM! Az eszköznek mozgó elemei vannak, így legyen óvatos a fel és lelépéskor! Gyakorlat és leszállás közben ne engedje el a kapaszkodót!
RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat