Lengőhinta 2 lapülőkés Active
Technikai adatok
Rendelési szám: 3013
Ajánl. életkor:3 - 12 év
Méret (sz x h x m):159 x 299 x 255 cm
Esési magasság:132 cm
Biztonsági tér:750 x 287 cm
Ütéscsillapító terület:22 m2
Termékcsalád:BUGLO
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
3013_Lengohinta_2_lapulokes_Active.jpg, 3013_Lengőhinta 2 lapülőkés Active
3013_Lengőhinta 2 lapülőkés Active
Lengőhinta 2 lapülőkés Active
Termékleírás

Dupla lapülőkés lengőhinta, az egyik lapülőke rugalmas gumilap. Súlyukból és kialakításukból adódóan nem ütik meg a másik gyermeket. A hintafüggesztő láncszemek nagysága úgy van meghatározva, hogy a lánc hintázás közben ne csíphesse be a gyermek kezét. Ideális játszóeszköz intenzív használatra is.
A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat