Fészekhinta Tripod
Technikai adatok
Rendelési szám: 3009
Ajánl. életkor:3-12 év
Méret (sz x h x m):520 x 600 x 270 cm
Esési magasság:148 cm
Biztonsági tér:790 x 790 cm
Ütéscsillapító terület:62,5 m2
Termékcsalád:BUGLO
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
Feszekhinta_tripod.jpg, fém játszótéri eszköz - Fészekhinta Tripod
fém játszótéri eszköz - Fészekhinta Tripod
Fészekhinta Tripod
Termékleírás

Több gyermek által történő egyidejű hintázását is biztosító hintaülőke, mely formájának köszönhetően fészekhinta elnevezést kapta. Az ülőke a klasszukus fészekhintával ellentétben nemcsak előre-játra irányú mozgást végez, hanem a felfüggesztésének köszönhetően minden irányban képes mozogni.

A láncszemek nagyság úgy van meghatározva, hogy a lánc hintázás közben ne csíphesse be a gyermek kezét. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: