Fészekhinta Space
Technikai adatok
Rendelési szám: 3011
Ajánl. életkor:3-12 év
Méret (sz x h x m):90 x 393 x 187 cm
Esési magasság:112 cm
Biztonsági tér:670 x 235 cm
Ütéscsillapító terület:15,75 m2
Termékcsalád:BUGLO
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
Feszekhinta_space_(1).jpg, fém játszótéri eszköz - Fészekhinta Space
fém játszótéri eszköz - Fészekhinta Space
Fészekhinta Space
Termékleírás

Több gyermek által történő egyidejű hintázását is biztosító hintaülőke, mely formájának köszönhetően fészekhinta elnevezést kapta. A láncszemek nagyság úgy van meghatározva, hogy a lánc hintázás közben ne csíphesse be a gyermek kezét. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat