Piruett
Technikai adatok
Rendelési szám: 4014
Ajánl. életkor:3 - 12 év
Méret (sz x h x m):50 x 50 x 117 cm
Esési magasság:29 cm
Biztonsági tér:350 x 350 cm
Ütéscsillapító terület:elegendő gyep / felső talaj
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
4014_Piruett.jpg, 4014_Piruett
4014_Piruett
Piruett
Termékleírás

Ez a klasszikus piruett két gyermek számára alkalmas forgó játszóeszköz.  A gyermekek egyik lábuk a piruett padlóján, a másikkal a talajtól ellökve magukat hajtják a kapaszkodót fogva. A padozat csúszásgátlós PE panel. A karbantartásmentes, sima forgást a duplacsapágyazás biztosítja. A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat