Hattornyú Vár Himalaya Maxi + Hídalátét
Technikai adatok
Rendelési szám: 015755-P
Ajánl. életkor:3 - 14 év
Méret (sz x h x m):1694 x 2070 x h 470 cm
Esési magasság:150 - 200 - 209 cm
Biztonsági tér:2075 x 2125 cm
Ütéscsillapító terület:225,5 m²
Termékcsalád:Young
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
015755-P_dis.jpg,

Hattornyú Vár Himalaya Maxi + Hídalátét
Termékleírás

Multifunkciós, hattornyú vár, három központi tornya hatszög alakú, innen indul a tornyokat összekötő kötélhíd, egy tibeti kötélhíd, egy faalagút, egy kötélalagút és egy rezgőhíd. A hidak alá a biztonság érdekében hídalátétet szereltek. A kötelek anyagában színezett, UV stabil, acélbetétes, szintetikus anyagból készültek. A tornyok játszószintjei a talajtól 23, 100 és 150 cm-re helyezkednek el. Mellvédei díszítettek, az itt elhelyezett árusító pult szabályjátékok játszására alkalmas, pl. bújócska, boltos. A tornyok négyoldalú, illetve hatoldalú íves fatetővel fedettek, tetejükön zászlóval. A feljutás többféleképpen lehetséges: a kötéllel ellátott, döntött farámpán; a létrán; a ferde mászóhálón, vagy a vízszintesen bevágott, kétoldali kapaszkodó kötéllel felszerelt farönkön keresztül. A biztonságos felérkezés érdekében a tornyokat kétoldalt fém kapaszkodókkal látták el. Két 300 cm hosszú, újrahasznosítható, anyagában színezett, UV stabil polietilén csúszda, és egy 400 cm hosszú üvegszálas műanyagból készült csúszda tartozik a játszóeszközhöz. Mindegyik csúszda kiesés elleni védelemmel ellátott. Ezenkívül a központi toronyból indul az alagutat formázó kötélmászóka, mely eleje és a vége polietilén. Egyik oldalához egy lapülőkés lengőhinta illeszkedik. Az áthidaló 90 x 180 mm. Az ülőkék gumiból készültek, belső rozsdamentes fémvázra építve. A láncok horganyzott kivitelben készültek, oly módon, mely megakadályozza a gyermekek ujjának beszorulását. A hintafüggesztők anyaga rozsdamentes acél, önkenésű sikló csapágyazással készültek, a tengelyek rögzítése önzáró anyákkal történik. Másik oldalához egy multifunkcionális mászóka kapcsolódik, mely a következő elemekből áll: mászóháló, döntött bordásfal, mászókötél, gyűrűk és mászófal kapaszkodókkal. A kötelek és hálók anyagában színezett, UV stabil, acélbetétes polietilénből készültek. Faszerkezete anyagát tekintve a főbb tartó szerkezeti elemek nagy nyomáson telített, bélnélküli északi fenyőből készültek, kerekített élekkel.

 

 Az ellentétes szálirányban ragasztott faanyag mérete 90 x 90 mm. A falábak rögzítése a talajhoz egyedi kialakítású fémsaruval történik oly módon, hogy a hagyományos csavarkötéses kialakításon túl a megnövelt stabilitás érdekében a rögzítő saruk a fa szerkezetébe beépítve, azzal mechanikus kötést is alkotnak. A szerkezeti elemek rögzítésére szolgáló csavarok feje a fába süllyesztettek, a rögzítés biztonsága érdekében, fedésük UV stabil szerszám nélkül oldhatatlan polietilén dugóval történik. Az összes fa alkatrész felületi bevonata környezetbarát (TANATONE) festéssel, víztaszító bevonattal (EXTRA-COAT) készült. Festése tartós, időt álló, UV stabil, mérgező anyagokat nem tartalmaz. Az MSZ EN 351 szabványnak megfelel. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak. A gyártó ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítással rendelkezik. 

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat