Fészekhinta Young
Technikai adatok
Rendelési szám: 015009
Ajánl. életkor:2 - 8 év
Méret (sz x h x m):398 x 154 x h 218 cm
Esési magasság:125 cm
Biztonsági tér:715 x 698 cm
Ütéscsillapító terület:19,0 / 21,5 m²
Termékcsalád:Young
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
015009_dis_(1).jpg,

Fészekhinta Young
015009_2.jpg,

Fészekhinta Young
Termékleírás

Különleges lengőhinta, mely több gyermek számára készül, elősegítve a szocializációs folyamatokat is. Ideális iskolák és közparkok számára. Faszerkezete anyagát tekintve a főbb tartó szerkezeti elemek nagy nyomáson telített, bélnélküli északi fenyőből készültek, kerekített élekkel. Az ellentétes szálirányban ragasztott faanyag mérete 90 x 90 mm. A falábak rögzítése a talajhoz egyedi kialakítású fémsaruval történik oly módon, hogy a hagyományos csavarkötéses kialakításon túl a megnövelt stabilitás érdekében a rögzítő saruk a fa szerkezetébe beépítve, azzal mechanikus kötést is alkotnak. Az áthidaló 90 x 180 mm-es, a fent leírt módon gyártott fából készült. A láncok horganyzott kivitelben készültek, oly módon, mely megakadályozza a gyermekek ujjának beszorulását. Az ülőke 100 cm átmérőjű, 4 – 6 gyermek számára ideális. Ülőfelülete acélbetétes polietilén kötélhálóból készült.
A hintafüggesztők anyaga rozsdamentes acél, önkenésű sikló csapágyazással készültek, a tengelyek rögzítése önzáró anyákkal történik.
A szerkezeti elemek rögzítésére szolgáló csavarok feje a fába süllyesztettek, a rögzítés biztonsága érdekében, fedésük UV stabil szerszám nélkül oldhatatlan polietilén dugóval történik. Az összes fa alkatrész felületi bevonata környezetbarát (TANATONE) festéssel, víztaszító bevonattal (EXTRA-COAT) készült. Festése tartós, időt álló, UV stabil, mérgező anyagokat nem tartalmaz. Az MSZ EN 351 szabványnak megfelel. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak. A gyártó ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítással rendelkezik.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat