Szkúner Young
Technikai adatok
Rendelési szám: 015143
Ajánl. életkor:3 - 14 év
Méret (sz x h x m):717 x 1243 x h 430 cm
Esési magasság:150 cm
Biztonsági tér:1100 x 1475 cm
Ütéscsillapító terület:98 m²
Termékcsalád:Young
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
015143.jpg,

Szkúner Young
015143_2.jpg,

Szkúner Young
Termékleírás

Multifunkciós, rendkívül sokféle játéklehetőséget kínáló játszóeszköz, melyet mozgáskorlátozottak is tudnak használni. A játszóeszköz az alábbi elemeket tartalmazza:
1 db ’TRIS’ Figurális Tábla a motoros készségek fejlesztéséhez, 1 db Varázstükör deformált alakot mutat, a vizuális észlelés fejlesztésére, 1 db Forgó labirintus a készségek fejlesztésére, 1 db Kültéri rajztábla a kreativitás fejlesztésére; 2 db faárbóc, az egyiktől kötél vezet egészen a hajóorrig színes zászlócskákkal; 2 db pad, 2 db árusítópult szabályjátékokhoz; 1 tágas parancsnoki híd, a talajtól 150 cm-re; 1 db anyagában színezett, UV stabil, acélbetétes, szintetikus mászóháló, 2 db újrahasznosítható, UV stabil, anyagában színezett polietilénből készült csúszda; 1 db kormánykerék; 1 db iránytű a parancsnoki hídon elhelyezve. A mellvédek és a hajóablakok anyagában színezett, újrahasznosítható, UV stabil polietilénből (cápa + a többi díszítő elem) készültek. A hátsó részbe, a tatba, egy kapaszkodókkal ellátott mászófalat szereltek a gyermekek számára.
Faszerkezete anyagát tekintve a főbb tartó szerkezeti elemek nagy nyomáson telített, bélnélküli északi fenyőből készültek, kerekített élekkel. Az ellentétes szálirányban ragasztott faanyag mérete 90 x 90 mm. A falábak rögzítése a talajhoz egyedi kialakítású fémsaruval történik oly módon, hogy a hagyományos csavarkötéses kialakításon túl a megnövelt stabilitás érdekében a rögzítő saruk a fa szerkezetébe beépítve, azzal mechanikus kötést is alkotnak. A szerkezeti elemek rögzítésére szolgáló csavarok feje a fába süllyesztettek, a rögzítés biztonsága érdekében, fedésük UV stabil szerszám nélkül oldhatatlan polietilén dugóval történik. Az összes fa alkatrész felületi bevonata környezetbarát (TANATONE) festéssel, víztaszító bevonattal (EXTRA-COAT) készült. Festése tartós, időt álló, UV stabil, mérgező anyagokat nem tartalmaz. Az MSZ EN 351 szabványnak megfelel. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak. A gyártó ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítással rendelkezik.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat