Szkúner Inox Young
Technikai adatok
Rendelési szám: 015043
Ajánl. életkor:3 - 14 év
Méret (sz x h x m):717 x 1243 x h 430 cm
Esési magasság:150 cm
Biztonsági tér:1100 x 1475 cm
Ütéscsillapító terület:98 m²
Termékcsalád:Young
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
015043_dis.jpg,

Szkúner Inox Young
Termékleírás

Multifunkciós, rendkívül sokféle játéklehetőséget kínáló játszóeszköz, melyet mozgáskorlátozottak is tudnak használni. A játszóeszköz az alábbi elemeket tartalmazza:
1 db ’TRIS’ Figurális Tábla a motoros készségek fejlesztéséhez, 1 db Varázstükör deformált alakot mutat, a vizuális észlelés fejlesztésére, 1 db Forgó labirintus a készségek fejlesztésére, 1 db Kültéri rajztábla a kreativitás fejlesztésére; 2 db faárbóc, az egyiktől kötél vezet egészen a hajóorrig színes zászlócskákkal; 2 db pad, 2 db árusítópult szabályjátékokhoz; 1 tágas parancsnoki híd, a talajtól 150 cm-re; 1 db anyagában színezett, UV stabil, acélbetétes, szintetikus mászóháló, 2 db inox (rozsdamentes facélból) készült csúszda; 1 db kormánykerék; 1 db iránytű a parancsnoki hídon elhelyezve. A mellvédek és a hajóablakok anyagában színezett, újrahasznosítható, UV stabil polietilénből (cápa + a többi díszítő elem) készültek. A hátsó részbe, a tatba egy kapaszkodókkal ellátott mászófalat szereltek a gyermekek számára. Faszerkezete anyagát tekintve a főbb tartó szerkezeti elemek nagy nyomáson telített, bélnélküli északi fenyőből készültek, kerekített élekkel. Az ellentétes szálirányban ragasztott faanyag mérete 90 x 90 mm. A falábak rögzítése a talajhoz egyedi kialakítású fémsaruval történik oly módon, hogy a hagyományos csavarkötéses kialakításon túl a megnövelt stabilitás érdekében a rögzítő saruk a fa szerkezetébe beépítve, azzal mechanikus kötést is alkotnak. A szerkezeti elemek rögzítésére szolgáló csavarok feje a fába süllyesztettek, a rögzítés biztonsága érdekében, fedésük UV stabil szerszám nélkül oldhatatlan polietilén dugóval történik. Az összes fa alkatrész felületi bevonata környezetbarát (TANATONE) festéssel, víztaszító bevonattal (EXTRA-COAT) készült. Festése tartós, időt álló, UV stabil, mérgező anyagokat nem tartalmaz. Az MSZ EN 351 szabványnak megfelel. Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak. A gyártó ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítással rendelkezik.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: