Cégünk játszóterek tervezését egyedi megállapodás alapján vállalja, országos lefedettséggel.

Játszótér terv minta:
(Nagyításhoz kattintson a képre!)

A játszótér tervezés jogi hátteréről, az azzal kapcsolatos ismeretekről a következő fájlból tájékozódhat:

Játszótér tervezések jogi hálója

 

Az összefoglaló anyagot a következő módosítással egészítjük ki: 2008. szeptember 1. óta jelentős változáson ment át a játszóterek építésével kapcsolatos szabályozás:

  • A 17/2008 (VIII. 30.) NFGM rendelet értelmében a közterületi játszóterek építése építési engedély és bejelentés nélkül végezhető, amennyiben a játszóeszközök megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.
    Amennyiben a játszótéri eszközök megfelelőségi tanúsítvánnyal nem rendelkeznek, akkor a játszótér építése a rendelet értelmében bejelentés alapján történhet.
  • Magánterületen a játszótérépítés, játszóeszköz telepítés építési engedély és bejelentés nélkül végezhető.

A játszótér tervezés a következők szerint zajlik:

  1. Megrendelő felkeresi cégünket telefonon vagy e-mailben, a szükséges egyeztetéseket elvégezzük (igényfelmérés, kiválasztott játszóeszközök száma és típusa, rendelkezésre álló keretösszeg, leendő játszótér mérete)
  2. Árajánlatot készítünk a játszótér tervezésére
  3. A tervezés megrendelése esetén helyszíni egyeztetést és felmérést végzünk, javaslatot teszünk a helyszín és az igények ismeretében a leginkább megfelelő játszóeszközökre*, az esetleges speciális igényeket személyesen átbeszéljük és rögzítjük
  4. Elkészítjük a kivitelezési árajánlatot (játszóeszközök költsége, szakszerű telepítés költsége, ütéscsillapítás költsége), véglegesítjük a játszóeszközök* listáját, az árajánlatot leegyeztetjük megrendelővel
  5. Elkészítjük a Játszótéri tervdokumentációt, és a kivitelezési árajánlattal együtt postai úton eljuttatjuk Megrendelő részére.
*: cégünk az általunk forgalmazott Legnolandia és Targetplay márkájú játszóeszközök betervezését végzi. Egyéb játszóeszköz márkákra vonatkozó igény esetén kérje külön tervezési árajánlatunkat.

 

RoyalKert.hu

Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
Legfrissebb hírek:
Érdekességek:
EU Pályázat