Negri BIO R95 ágaprító gépek - ÚJ MODELL!
2015. augusztus 18.
R95BHHP5.5_(1).jpg,

Gépek

Gépek

Gépek
Az R95 bio-aprítógép elérhető háromfázisú elektromos motorral, vagy benzinmotorral szerelt, illetve traktor TLT meghajtású, 3 pont kapcsolódású kivitelben. Ez a gép képes aprítani a kisebb kerti hulladékot, sövények ágait és a kis méretű lemetszett ágakat (legfeljebb 70 mm átmérőig). Ideális eszköz a kisebb zöld területek karbantartására.
Az R95 aprítógép főbb jellemzői: - csak egy tölcsér van, ahol betölthető a különböző típusú zöld hulladék. – a sajátmotoros kiviteleknél az erőátvitel szíjjal, míg a traktor meghajtásúaknál rugalmas kapcsolattal történik. Ez a két erőátviteli rendszer védi meg a motort akkor is, ha nem megfelelő anyagot töltenek be véletlenül. Az aprítószerszám első felén van egy vágókés, amely végzi az előaprítást, míg a másik oldalán lévő 8db mozgó kis vágókalapács tovább finomítja az anyagot. A forgószerszám ezen oldalán lévő lapátok terelik az aprítékot a 127 cm magasságú ürítőcsőbe. A géptest egyszerű és erős kialakítású, amely a két nagyobb kerék segítségével könnyedén mozgatható. Ez a berendezés megfelel az MSZ EN 13680 + A2 -2011. szabványnak.Letölthető fájlok:
« vissza
RoyalKert.hu
Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
EU Pályázat