Kert és park

Ebben a menüpontban cégünk kert- és park tervezési, építési valamint fenntartási tevékenységéről olvashat. Hasznos információkhoz juthat a kerttervezés folyamatáról, a kertépítés munkafolyamatairól, ezen kívül havi bontásban közölt kertfenntartási tanácsainkkal segítjük abban, hogy kertjét megfelelő módon tudja karban tartani.

Öntözés

Az elkészült kert folyamatos gondozást, karbantartást igényel. Egy valamire már a kerttervezés időszakában mindenképpen gondolni kell: ez az öntözés! Ebben a menüpontban cégünk automata öntözőrendszer tervezési, telepítési és karbantartási tevékenységéről talál széleskörű információkat.

Játszótér

Az oldalunkon minden kérdésre választ kap, a játszótér tervezéstől kezdve, a játszótéri eszközök kiválasztásán keresztül, a telepítésen át, az üzemeltetésig. Segítséget nyújtunk a játszóterek létrehozásához igénybe vehető pályázatírási lehetőségek felkutatásában és a finanszírozásban is.

Köztéri eszközök

Ebben a menüpontban részletes információkat nyújtunk a különböző kivitelezésű padok, az igényesen kialakított hulladékgyűjtők, utcai virágládák, kerékpártárolók, forgalomelterelő oszlopok, korlátok, faverem rácsok, buszvárók és hulladékgyűjtő-takaró paravánok sokaságáról.

Gépek

Kínálatunkban a gazdaságok, magánszemélyek, önkormányzatok és az építő- karbantartó tevékenységet végző cégek egyaránt megtalálhatják a működésben és árban nekik leginkább megfelelő multifunkcionális gépeket, valamint munkaeszközöket.

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
EU Pályázat