Újabb "sikersztori" a játszótérépítésben...
2018. augusztus 29.
38694515_231991064124470_1781140680161099776_n.jpg, Fém játszóvár a nagyobbaknak, kihívásokkal
Fém játszóvár a nagyobbaknak, kihívásokkal
Játszótér
Épül a játszótér Mórahalmon
Játszótér
Egy játszótéren a hinta sosem elég
Játszótér
Több funkciós mászóka - intézményi játszóterekre is szívesen telepítik
Játszótér
1-3 évesek kombinált játszóvára - fém szerkezet, időtálló, minőségi kivitel
Játszótér
Fém játszóvár többféle mászó és csúszó funkcióval
Játszótér
2 tornyú játszóvár fémből
Játszótér
A forgójátékok nélkül nem játszótér a játszótér
Játszótér
A mini játszóvár kicsiknek. Színes, modern, biztonságos
Játszótér
Hogy ne kelljen a játszótéren sorba állni a hintánál
Játszótér
Fém mászóka kicsiknek, amin biztonságosan ügyesedhetnek
Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Hogy miért? Hát azért, mert a Móraép Kft. ajánlatkérése és megrendelése a nyári csúcson járásunk kellős közepén érkezett meg, egy olyan átadási határidővel, amit meglátva elkerekedett a szemünk, mert 99%-ban lehetetlennek éreztük, hogy ez most nekünk beleférjen! Minden napunk betáblázva az ország különböző pontjaira mind játszótér, mind kertépítésben, a gyártó is hosszabb határidővel tud szállítani, mert a termelésben náluk is főszezon van….stb.  (Most meg lehetne kérdezni, hogy panaszkodunk, vagy dicsekszünk?! :-))

No, de maradt 1%! A ROYALKERT-nél pedig szinte soha sincsen lehetetlen (no jó, de néha van…)…. ágazatvezetőnk, Sándor Anita összehívta a „kupaktanácsot” és felvázolta az ügy fontosságát (pedig nálunk minden „ügy” fontos!), hogy „ez a játszótér egy mórahalmi nagy beruházás része lenne, egymáshoz kapcsolódó terek felújításával a Zöld Város Program keretén belül...” és hogy „ most lesz a XVI. Homokháti Sokadalom Mórahalmon, amire az új játszótérnek már állnia kellene…” stb.

A megbízónak (Móraép Kft.) nagyon tetszettek a kiajánlott eszközök, és az ajánlat végösszege is megfelelt az elképzeléseknek, sőt érezhető volt, hogy nagyon bízik benne, hogy találunk valami megoldást és megköthetjük a szerződést! Hála a sok éves tapasztalatnak, a számtalan jól működő partnerkapcsolatnak, és a megbízható beszállítói háttérnek: megtaláltuk a megoldást, és határidőre megépült a játszótér! :-)

 

Örülünk és büszkék vagyunk arra, egy újabb városközponti játszótér épülhetett meg a ROYALKERT fém eszközeivel (BUGLO)! Köszönjük a bizalmat a Móraép Kft.-nek, a gyerekeknek pedig sok vidám és boldog pillanatot kívánunk ezen a jó kis játszótéren, melyet cégünk kész tervek alapján épített meg.

(Nem bántuk volna, ha a területre árnyékot adó fák, esetleg egy napvitorla is betervezésre került volna, de nekünk csak a kiválasztott eszközök szabványnak megfelelő elrendezése volt a feladatunk. Saját tervezés esetén minden esetben javasoljuk, hogy a megrendelők gondoljanak az ányékolásra is, hogy egész nap kihasználható legyen a gyerekek játszóhelye. Földünk pedig minden ültetett fának örül!)

Munkáinkat rendszeresen megmutatjuk a Royal-Kert Kft. Kertek és közterek Facebook oldalon, melyet érdemes kedvelni és követni!

Kollégáink várják kérdéseiket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT elérhető kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: