Új, fém játszótéri eszközökkel bővül kínálatunk - FÉM kontra FA!
2013. december 05.
1011_(1).jpg, Fém játszóvár
Fém játszóvár
Játszótér
Fém játszóvár
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Homokozó
Játszótér
Alagút
Játszótér
Homokozó
Játszótér
Babaház mászóka
Játszótér
Fém játszóvár
Játszótér
Fém hinta
Játszótér
Fém hinta
Játszótér
Fém mérleghinta
Játszótér
Fém forgójáték
Játszótér
Fém piruett-forgó játék
Játszótér
Lengő gerenda
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém nyújtó
Játszótér
Fém kötélpálya
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém játszótér
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Fém játszótér
Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Aki visszatérő látogatója honlapunk "JÁTSZÓTÉR" menüpontjának, bizonyára észrevette, hogy az oldal szerkezete kissé átalakult. Ez a változtatás azért vált szükségessé, mert kínálatunk új termékcsoporttal bővül. Legnlandia fából készült eszközei mellett, fém játszótéri elemek forgalmazásába kezdünk.

Az új eszközök fém játszótéri eszközök már modernebb vonalvezetésűek, mint 10-20 évvel ezelőtti elődeik. Funkciójukban pedig követik a mai kor igényeit: köteles mászók, csúszdák, rámpák, egyensúlyérzéket fejlesztő elemek, hinták (lap, bölcső, fészek) stb. galvanizált, porfestett kivitelben, magas minőségű (UV álló) műanyag (PE) elemekkel.

Az fém játszótéri eszközök honlapunkra történő feltöltése a napokban zajlik, ezért a böngészés során tapasztalt - esetleges - kellemetlenségekért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük, melyet ezúton is köszönünk.

IDE kattintva megnézhet egy rövid kis összeállítás, mely bemutatja az új, fémből készült játszótéri eszközeinket.

Az új termékek minden bizonnyal elnyerik tetszésüket! Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT található kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Akit érdekel részletesebben, hogy mi szól a fém és fa eszközök mellett, kattintson az alábbi "Bővebben" linkre, és olvassa el írásunkat.

A Royal-Kert Kft.  játszótéri eszköz üzletága 2004-ben kezdte meg működését. Az akkori piaci igények figyelembe vételével fa játszótéri eszközök forgalmazására kerestünk, s találtunk is partnert. Ennek eredményeként azóta is az olasz Legnolandia eszközöknek  vagyunk magyarországi, kizárólagos forgalmazói.

2004-ben, az MSZ EN1176 szabvány érvénybe lépésekor a játszóterek nagy része fém játszótéri eszközökből állt, melyek nem feleltek meg az előírásoknak. A játszóterek üzemeltetői 2008. év végéig kaptak időt arra, hogy meglévő eszközeiket szabvány szerint átalakítsák, vagy helyettük újat telepítsenek.

A rendelet életbe lépésével egy időben szinte minden játszótér üzemeltető stílust váltott -  összhangban az oktatási rendszerben bekövetkező, környezeti megismerésre irányuló szemléletmóddal - és a régi, korszerűtlen fém eszközök helyett fa eszközök telepítése mellett döntöttek.

A hazai piacon azonban igen kevés, jó minőségű, állagát tartósan megőrző fa eszközt lehetett, s lehet ma is találni! Közismert azonban, hogy a minimális karbantartást, kezelést igénylő játszótéri elemek igen drágák! Szerencsére azonban igen sokat megtaláltak bennünket és bizalmat szavaztak a Legnolandia fa eszközeinek. Cégünk számtalan, komoly referenciát tudhat magáénak, valamint fontos azt is kiemelni, hogy igen sok visszatérő partnerünk van, akik anyagi lehetőség esetén igyekeznek meglévő Legnolandia játszóterüket új elemekkel bővíteni, azok telepítését tőlünk megrendelni.

A korral azonban haladni kell, és nekünk is figyelembe kell vennünk a változó piaci igényeket. Ugyanis az új, már szabványos fa eszközökből álló játszóterek jelentős részét már megette, vagy kezdi megenni az idő, és a környezeti hatások. Sok esetben ezek az állagromlások megfelelő, forgalmazó/gyártó által előírt kezelési útmutatások betartásával megelőzhetők, ill. időben kitolhatók lehetnének. Sokan vannak, akik az eszköz utógondozására nem fordítanak időt, energiát, költséget, de az is lehet, hogy rossz minőségű eszközt választottak.  Így ők lesznek azok, akik hamarosan azzal szembesülnek, hogy fa eszközeik szabvány szempontból sem fognak megfelelni az előírásoknak, mert korhadnak, repednek, balesetveszélyessé válnak. Egy megromlott állagú fa eszköz felújítása bizony igen költséges lehet, főleg ha az esetleges javításokat csak a szerkezet átalakításával lehet megoldani. Ez pedig egy újabb szabványügyi kivizsgálást tesz szükségessé, mely mind időben, mind pedig költségben kellemetlen lehet a játszótér tulajdonosára nézve.

A fent leírak tükrében felismertük, hogy  sokaknál már eljött  - ill. hamarosan el jön - az az idő, amikor vagy egy költséges felújításra, vagy új játszótéri eszközök vásárlása kell költeniük az üzemeltetőknek.

Biztosak vagyunk abban, hogy a fa eszközökkel elégedetlen üzemeltetők jelentős része nem szeretne újra fából készült játszótéri elemeket vásárolni. Részükre szeretnénk ajánlani a kínálatunkban hamarosan megjelenő, fém játszótéri eszközeinket, melyek galvanizált és porfestett felületkezelésük, és jó minőségű (UV álló) polyetilén - műanyag - elemeiknek köszönhetően, kezelés nélkül is tartós, és megbízható eszközei lesznek a játszótereknek (Az esetleges rongálásoknak, vandalizmusnak persze ezek az eszközök is áldozatul eshetnek!).

 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: