ÚJDONSÁG! - Akadálymentesített gyermek játszótéri eszközök
2016. június 29.
8048.1874.png_(1).jpg, Játszótéri eszköz mozgáskorlátozottaknak
Játszótéri eszköz mozgáskorlátozottaknak
Játszótér
Játszótéri eszköz mozgáskorlátozottaknak
Játszótér
Játszótéri eszköz mozgáskorlátozottaknak
Játszótér
Hinta mozgáskorlátozottaknak
Játszótér
Fém mászóka
Játszótér
Lépegető
Játszótér
Fém játszóvár
Játszótér
Fém (INOX) csúszda kicsiknak (1-3 év)
Játszótér
Fém játszóvár kicsiknek (1-3 év)
Játszótér
Játszótér fém eszközökből (BUGLO)
Játszótér
Játszótér fém eszközökből (BUGLO)
Játszótér
Fém játszóvár kicsiknek (1-3 év)
Játszótér
Játszótér fém eszközökből (BUGLO)
Játszótér
Köteles mászórendszer - ACROBAT
Játszótér
Köteles mászórendszer - ACROBAT
Játszótér
Fém hinta 6 ülőkés
Játszótér
Fém egyensúlyozó játszótéri eszköz
Játszótér
Hajó játszótéri eszköz
Játszótér
Köteles mászóka
Játszótér
Fészekhinta (mozgáskorlátozottaknak is!)
Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Újdonságként kell megemlítenünk, hogy termékkínálatunk kibővült a BUGLO mozgáskorlátozott gyermekek számára is használható eszközeivel, melyek kerekesszékkel is megközelíthetők, használhatók. Így mostantól a Royal-Kert Kft. már a kisebb-nagyobb fogyatékkal ill. korlátokkal élő gyermekek részére is tud játszótéri elemeket ajánlani, hiszen fontos, hogy ők is részesei lehessenek a játszóterek nyújtotta élményeknek, szórakozásnak. A BUGLO akadálymentesített játszótéri eszközei közül ITT tekinthet meg néhányat.

 A BUGLO eszközök anyaga elsősorban galvanizált, porfestett acél, de termékpalettájukon szerepel INOX és fa termék is. Vásárlóink figyelmébe elsősorban a BUGLO  fém eszközeit ajánljuk, melyek formájukban, funkciójukban igen széles skálán mozognak. A BUGLO termékek között megtalálhatjuk a legegyszerűbb, hagyományos játszótéri elemeket (hinta, homokozó, mérleghinta, mászóka, játszóvárak stb.), de a gyártó előrukkol különlegességekkel is. Pl. az "ACROBAT" névre hallgató termékcsalád elemeinek telepítésével egy mini kalandparkot is megvalósíthatunk egy játszótéren.

Újdonság az is, hogy a BUGLO lehetőséget biztosít arra, hogy különböző fő elemeket, egyedi elképzelés alapján állítsunk össze, így létrehozva egy olyan játszótéri eszközt, melyre ügyfelünknek szüksége van. Az elemek mindegyike külön-külön is rendelkezik a MSZ EN1176 szabványnyak megfelelő tanúsítvánnyal, így az egyedi elképzelések megvalósításának szinte semmi sem szabhat határt.

A BUGLO küldetése, hogy olyan termékeket gyártson, melyek a jó szórakozás mellett hatással vannak a gyermekek testi és lelki fejlődésére egyaránt. A BUGLO tudja, hogy a gyermekkor az emberi lét legmeghatározóbb korszaka, és hogy a gyermekek mozgásfejlődésében jelentős szerepet kapnak a játszóterek. A BUGLO maximálisan figyelembe veszi a gyermekek fejlődési szakaszait, életkori sajátosságait, így eszközeit is ezekhez igazítva tervezi és gyártja.

A Royal-Kert Kft. pedig ismeri a piaci igényeket, így csak olyan gyártók termékeit forgalmazza, akik megfelelnek ezeknek az elvárásoknak (ezt igazolják a 11 éve folyamatosan bővülő referenciáink és elégedett ügyfeleink).

A BUGLO termékek megjelenésükben, formájukban, minőségükben egyaránt felveszik a versenyt a hazai piacon elérhető - egyelőre még ismertebb -  fém játszótéri eszköz gyártók/forgalmazók termékeivel. Ár-érték arányt tekintve pedig biztosak vagyunk abban, hogy nincsen a BUGLO eszközöknél jobb választás, ha fém játszótéri eszközökből épített játszótér építését tervezi. A gyártó garanciavállalása is egyedülálló, hiszen 3-10 év garanciát biztosít eszközeire.

A Royal-Kert Kft. vállalja komplett játszóterek tervezését és kivitelezését az ország egész területén. Igény szerint a BUGLO termékekből összeállított játszóterek esetében 3D látványtervet is tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

Tekintse meg a fényképeket is, melyeken keresztül meggyőződhet róla, hogy cikkben leírtak helytállók és a BUGLO valóban az, ami...

Felmerülő kérdéseivel, ajánlatkéréssel Tarjáni Judithoz fordulhat a 88/560-564 telefonszámon, a jatek@royalkert.hu e-mail címen, vagy az ITT elérhető kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: