Tovább bővül játszótéri eszköz kínálatunk
2017. február 16.
8028_2_Maszoka_8028_ECO.jpg, 8028 - Kombinált mászóka ECO
8028 - Kombinált mászóka ECO
Játszótér
8001 - Kalózhajó kombinált játszótéri eszköz "ECO"
Játszótér
8012 - 3 tornyú játszóvár ECO
Játszótér
8013 - 2 üléses mérleghinta ECO
Játszótér
8003 - 2 üléses hinta lap és bölcső ülőkével ECO
Játszótér
8004 - Lengőhinta 1 üléses lapülőkével ECO
Játszótér
8005 - Fészekhinta ECO
Játszótér
8006 - Mászóka húzódzkodó ECO
Játszótér
8007 - Mászóka-vízszintes létra ECO
Játszótér
8008 - Kombinált mászóka ECO
Játszótér
8009 - Mászóka vízszintes létrával és mászófallal
Játszótér
8010 - Mászóka létra mászófallal
Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Játszótéri eszközeink gyártója a lengyel  BUGLO komoly fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt hónapok során. Ennek eredményeként az eddigieknél is korszerűbb, magasabb minőségű termékeket állítanak elő, ezzel egy időben pedig termékkínálatuk is jelentősen bővült, színesedett.

Külön felhívjuk a figyelmet a BUGLO új "ECO" névre keresztelt termékcsaládjára, melynek fő szerkezeti elemei fából készülnek, de a kiegészítő elemek, panelek továbbra is időtálló felületkezelésű fémből illetve UV stabil HDPE anyagból készülnek. Formavilágukat tekintve ezek az eszközök is maximálisan megfelelnek a mai kor tervezői és felhasználói ízlésvilágának. A termékcsaládon belül megtalálható minden főbb játszótéri elem (hinták, homokozók, kisebb és nagyobb játszóvárak stb.) lefedve a legkisebb és legnagyobb gyerekek játszótéri igényeit is.

A bölcsődék és óvodák körében mára már rendkívül közkedveltté vált a BUGLO "NEO" termékcsaládja. A gyártó itt is meglepetésekkel állt elő erre az évre.  A termékcsalád népszerűségének köszönhetően folyamatosan bővül, újabb és újabb eszközök kerülnek termékkínálatunkba.

Eszközeink a tervezők körében is egyre népszerűbbek, referenciáink és elégedett ügyfeleink száma pedig szépen gyarapszik!

Figyelje folyamatosan frissülő holnapunkat -mely hamarosan megújul - , felmerülő kérdéseivel, kéréseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal. Kollégáink segítséget nyújtanak Önnek minden kérdésben a tervezéstől a kivitelezésig.

IDE KATTINTVA böngészhet termékeink között! (Fa és fém játszótéri eszközök, rugós játékok, kötélpiramisok, köteles mászóeszközök, akadálymentesített eszközök mozgáskorlátozottaknak stb.)

Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy írjon nekünk az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: