Szabadtéri fitnesz parkok - Felnőttjátszóterek
2012. május 11.
maxi_9_elem_1.jpg, Maxi felnőtt-játszótér
Maxi felnőtt-játszótér
Köztéri eszközök
Midi felnőtt-játszótér
Köztéri eszközök
Mini felnőtt-játszótér
Köztéri eszközök
Köztéri fitenesz park
Köztéri eszközök
Köztéri fitenesz park
Köztéri eszközök

Köztéri eszközök

Köztéri eszközök

Köztéri eszközök

Köztéri eszközök

Köztéri eszközök

Köztéri eszközök
további fotókhoz kattintson a képre ^

Az szabadtéri fitnesz parkokban rejlő lehetőség egyre inkább felkelti figyelmét a hazai városok és települések  Önkormányzatainak, hiszen a betegségek megelőzése és az egészség megőrzése a fejlettebb országokban már nem csak az egyén, hanem a település, város feladata, felelőssége is.

A Royal-Kert Kft. – mint a parkfitnesz eszközök forgalmazója - célja elsősorban a közterületek fejlesztése, emellett pedig a parkfitnesz gépek elterjesztése. Ezek az eszközök nemcsak színesebbé varázsolják a köztereket, hanem az egészség megőrzésének szempontjából is jelentős hatásuk van.

 MIÉRT ajánljuk?

 • Ingyenes edzéslehetőséget biztosít parkokban, közterületeken
 • Lakossági egészségre nevelő és szemléletformáló hatással bír
 • Bővíti a közterületek kihasználhatóságát
 • Egyszerűen és biztonságosan használható
 • Szakember felügyelete nem szükséges, az eszközök használatát és funkcióját tájékoztató táblák ismertetik
 • Masszív, fém szerkezet, nehezen rongálható
 • Karbantartást nem igényel
 • Minden évszakban használható
 HOVA ajánljuk?
 • Játszóterek mellé, parkokba
 • Lakótelepekre, lakóparkokba
 • Sportlétesítményekhez
 • Kerékpárutak mellé
 • Strandokra
 Javasoljuk még:
 • Szállodáknak
 • Idősotthonoknak
 • Rehabilitációs intézményeknek
 • Országutak, autópályák mellé
Ügyes megoldás gyermekjátszóterek mellé telepíteni, mivel így a szülők és nagyszülők is aktívan tölthetik el szabadidejüket, miközben szemmel tartják a gyermekeket.
 
Az eszközökből felnőtt játszóterek számtalan változata valósítható meg. Egy tréning park eszközeinek kiválasztásakor figyelembe kell venni a berendezések funkcióját, hogy mely eszköz, mely izomcsoportok erősítését teszi lehetővé. A tájékozató táblákon bemutatásra kerül egy "edzésterv", melynek javaslatait követve végighaladhatunk a park eszközein. Ezt a tematikát betartva a
felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy egy edzéssorozat befejezésével minden testrészük átmozgatása, edzése megtörtént.
 
A szabadtérre kihelyezett fitnesz gépekkel friss levegőn edzhetik magukat a sportolásra vágyók. Az eszközök használata tökéletes lehetőséget nyújt a test könnyű átmozgatására. A parkfitnesz eszközök már egyre több település közterületein is megtalálhatók, azonban elterjedésük még nem olyan mértékű, mint a legtöbb nyugati országban.
 
A szabadtéri fitnesz (outdoor fitness) külföldön már sokkal ismertebb, mint hazánkban. (Németország, Anglia, Amerika, Kína). Kínában például a legtöbb parkban már napi rendszerességgel látogatják a felnőttek ezeket a berendezéseket és edzenek a szabad ég alatt. A közterületen, parkokban végzett testmozgás Kínában már évtizedek óta hagyomány. A kínai parkokban reggelente tömegek végeznek telepített eszközökön – de eszközök nélkül is – könnyű testmozgást az egész napos munka megkezdése előtt és után egyaránt.
 
Nevezhetjük az ilyen eszközökkel felszerelt parkokat akár „felnőtt játszótereknek” is, ahol barátokkal, családdal, vagy akár egyedül is átmozgathatjuk testrészeinket, erősíthetjük izmainkat.
 
Ezeket a parkfitnesz eszközöket mindenki kipróbálhatja, korosztálytól függetlenül. Az eszközök működésének alapelve hasonló a fitnesz termekben is megtalálható gépekéhez. Azonban ezekre nem tehetünk súlyokat, nem állíthatunk rajtuk ellenállást stb. Így használatuk sem igényel szakmai felügyeletet, mivel megerőltetés nélkül végezhetünk rajta testmozgást.
 
Előnyük továbbá, hogy hasonlóan a gyermek játszóterekhez, ingyenesen használhatók.
 
Az eszközök rendelkeznek megfelelőségi TÜV tanúsítvánnyal.
 
Érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy lépjen velünk kapcsolatba ITT.
« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: