PÁLYÁZATI HÍR - Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása
2015. november 06.
DSC_0194.1.kicsi.jpg, Nyitott és fülkés CHERY - Zoomlion traktorok
Nyitott és fülkés CHERY - Zoomlion traktorok
Gépek
CHERY - Zoomlion traktor bálavillával
Gépek
BICCHI pótkocsi
Gépek
CHERY - Zommlion traktor ekével
Gépek
CHERY - Zoomlion traktor BICCHI pótkocsival
Gépek
további fotókhoz kattintson a képre ^

Miniszterelnökség közzétette az „Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása” című felhívást a Vidékfejlesztési Program keretében. A pályázati felhívás kódszáma: VP-4-11.1.-11.2.-15.

A pályázat keretén belül lehetőség van gépvásárlásra, így a Royal-Kert Kft. CHERY - Zoomlion traktorai és a hozzájuk tartozó GardenGo munkaeszközök is pályázhatók.

Traktoraink és munkaeszközeink az MVH gépkatalógusban is megtalálhatók!

A pályázat tárgya:
A pályázat keretében 84-873 euró/ha/év normatív, területalapú, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak azon aktív mezőgazdasági termelők, akik áttérnek ökológiai gazdálkodásra.

A támogatás folyósításának időtartama: 5 év.

A támogatás célja:

A környezet megóvása, a termelők és fogyasztók egészségének védelme érdekében jelen Felhívás célja a biológiai sokféleség fenntartása és növelése, a természetes önszabályozó folyamatok erősítése, a talaj biológiai állapotának védelme és javítása, a növényvédőszerek szakszerűtlen használatából és a helytelen tápanyag-gazdálkodásból eredő kedvezőtlen környezeti hatások csökkentése, és az élelmiszerbiztonság garantálása.

A pályázók köre:

Jelen felhívásra támogatási kérelmet aktív mezőgazdasági termelők nyújthatnak be.

A pályázat részletei

A pályázat keretösszege:A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 51.567.075.768 Ft.
A támogatott pályázatok várható száma: 5000 db
Támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás
A támogatás öt éven keresztül, évente kerül odaítélésre normatív, területalapú, vissza nem térítendő támogatás formájában.

A támogatási kérelmek elektronikus úton történő benyújtására 2015. november 7. és 2015. december 7. között van lehetőség.

Az ITT ELÉRHETŐ oldalon megtalálható a pályázat részletes kiírása, általános útmutatója és az áétalános szerződési feltételek is.

Ha a CHERY - Zoomlion traktorokkal, ill. a GardenGo munkaeszközökkel kapcsolatban merül fel kérdése, forduljon hozzánk bizalommal a 88/560-564 telefonszámon, a gep@royalkert.hu email címen, vagy kattintson a kapcsolatfelvételi adatlaphoz IDE. 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: