PÁLYÁZATI HÍR! - Kertészeti gépbeszerzés 2015.
2015. augusztus 04.
DSC_0100.jpg, CHERY-Zoomlion traktor GardenGo bálavillával
CHERY-Zoomlion traktor GardenGo bálavillával
Gépek
CHERY-Zoomlion traktor, BICCI pótkocsi, GardenGo bálavilla
Gépek
CHERY-Zoomlion traktor GardenGo bálavillával
Gépek
CHERY-Zommlion traktor GardenGo talajmaróval
Gépek
CHERY-Zoomlion traktor GardenGo ekével
Gépek
CHERY-Zommlion traktor GardenGo talajmaróval
Gépek
további fotókhoz kattintson a képre ^

A Miniszterelnökség mintegy 18 milliárd forint értékben támogatja környezetbarát és energiahatékony kertészeti gépek beszerzését. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap pályázatán 1800 kérelmet támogatott a Miniszterelnökség, a nyertesek várhatóan már a héten értesítést kapnak – közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.

A Miniszterelnökség múlt heti rendeletmódosításának köszönhetően a megvalósítási határidő és a kifizetési kérelem benyújtási határideje is meghosszabbodott.

Ennek ellenére még sok esetben ez sem tartható, mivel a hazai gépforgalmazók igen nagy része nem rendelkezik raktárkészlettel, így bizonyos géptípusok, márkák esetében a gép nem adható át  még a módosított határidőre sem.

A CHERY-Zoomlion traktorok (25-50 LE) és a hozzájuk tartozó GardenGo kertészeti munkaeszközök  folyamatos beszállítása lehetővé teszi , hogy a megrendeléseket szinte azonnal, várakozási idő nélkül tudjuk teljesíteni.

A raktárról elérhető CHERY-Zoomlion traktorok és GardenGo munkaeszközök legtöbbje az MVH gépkatalógusában is megtalálhatók.

(Az fotók a "Bővebben" gomb megnyomása után lapozhatók.)

Traktorainkat ITT, munkaeszköz kínálatunkat pedig IDE kattintva tekintheti meg.

Kérdéseivel, ajánlatkérésével forduljon hozzánk a gep@royalkert.hu email címen, a 88/560-564 telefonszámon, vagy az ITT elérhető kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.
 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: