PÁLYÁZAT - Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése VP2-6.3.1-16
2016. február 24.
Kiadvany1.1.jpg, PÁLYÁZAT - Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése VP2-6.3.1-16
PÁLYÁZAT - Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése VP2-6.3.1-16
Gépek
további fotókhoz kattintson a képre ^

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
VP2-6.3.1-16 - RÉSZLETEK ITT.

Pályázati célja: a felhívás a vidéki térségekben a mezőgazdasági vállalkozások meglévő termékszerkezet piaci pozíciójának stabilizálására, fejlesztésére, a piaci igények alapján a termékszerkezet korszerűsítésére, megtermelt alapanyagok feldolgozásával hagyományos, kézműves termékek előállítására irányul. Az intézkedés hozzájárul a környezethatékonyság növeléséhez, jövedelemszerzés és a foglalkoztatás erősítéséhez a vidéki területeken.

Pályázók köre: főállású őstermelő, vagy mikrovállalkozásnak és mezőgazdasági termelőnek minősülő főállású egyéni vállalkozó, vagy szociális szövetkezet, amennyiben a támogatási kérelem benyújtását megelőző naptári évben a mezőgazdasági tevékenységből származó mezőgazdasági termelés értéke eléri a 3000 euro STÉ értéket, de nem haladja meg a 6000 euro STÉ értéket.

Támogatható tevékenységek:
mezőgazdasági kisüzem fejlesztéséhez kapcsolódó beruházások

Támogatás pénzügyi feltételei: támogatás összege: 15 000 eurónak megfelelő forintösszeg 5 évre (első: 75%, további 25% 3 éven túl)

Pályázat benyújtása: folyamatos, értékelés félévente. (2018. 03.19-ig, illetve forrás kimerülésig)

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott, pályázható ZOOMLION-Chery traktorokat, és GardenGo munakeszközöket IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Érdeklődésével, ajánlatkéréssel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén (88/560-564;gep@royalkert.hu) vagy az ITT található kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül

 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: