Összefogás a ráckeresztúri játszótérért
2017. szeptember 25.
IMG_20170726_133445.jpg, Fém mászóvár - BUGLO 1052
Fém mászóvár - BUGLO 1052
Játszótér
Mini csúszda és álló mérleghinta
Játszótér
Hajó NEO fém játszóvár többféle funkcióval
Játszótér
Zászló lobog a Hajó NEO játszóvár árbocán
Játszótér
Játszóvár egy bölcsődés szemével :-)
Játszótér
A rugós játékok még mindig népszerűek
Játszótér
Régi kerékpárok, mint forgalomelterelők
Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Ráckeresztúr egy 3400 lelkes község Fejér megyében. A településen sokáig csak egy régi, körülbelül harminc évvel ezelőtt épült játszótér volt, az is az iskola udvarán, mely nem volt mindenki számára elérhető.

A korábbi tendenciákkal ellentétben egyre több fiatal döntött úgy, hogy a településen marad, így a kisgyermekes családok száma is egyre nőtt. Pályázati támogatás hiányában a település apraja nagyja adományozott és a példaértékű összefogás eredménye képen egy millió forintot sikerült összegyűjteniük. Így végül a játszótéri eszközöket a Royal-Kert Kft. szállította és telepítette Ráckeresztúron az óvodától egy utcányira, ahol délutánonként gyerekzsivajtól hangos az utca.

A játszótér átadása után egy évvel látogattuk meg a helyszínt, ahol Lisziné Hunyadi Hajnalka alpolgármester asszony ismertette a parkosítási munkálatok és egy, a kerítésen kívül létesített pihenőpark létesítésének folyamatait. A játszóeszközök köré padok kerültek, amik mellé bokros, a jövőben árnyékot adó növényeket, a kerítés tövébe pedig körbe virágokat ültettek.

A pihenőpark kialakítása során helyi önkéntesekkel gyártották és telepítették az utcabútorokat, melyhez egy civil szervezeti pályázat keretén belül kaptak támogatást. Örömmel tapasztaltuk, hogy a játszóeszközök a mai napig kifogástalan állapotban vannak, és nagy gondot fordítanak a terület gondozására is. E kis településen élő emberek közös munkája és akarata követendő példaként szolgálhat mások számara is, hiszen világunk jövője gyermekeink kezében van. (Kerekes Judit üzletági referens)

Amennyiben játszótér témában információra, árajánlatra van szüksége, froduljon hozzánk bizalommal a jatek@royalkert.hu email címen, a +36 20 554 1914 telefonszámon, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül. Tervezésben tájépítész kollégáink várják megkeresését, akik szívesen segítenek egy jól átgondolt koncepcó kidolgozásában.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: