Nagy volt az érdeklődés a ZOOMLION-Chery traktorok iránt
2017. február 03.
20170126_112444.jpg, ZOOMLION-Chery traktorok a 7. AgrárgépShow kiállításon
ZOOMLION-Chery traktorok a 7. AgrárgépShow kiállításon
Gépek
ZOOMLION-Chery traktorok a 7. AgrárgépShow kiállításon
Gépek
GREFFET árok maró,-és tisztító gép
Gépek
25LE fülkés ZOOMLION-Chery traktor a 7. AgrárgépShow kiállításon
Gépek
ZOOMLION-Chery traktorok a 7. AgrárgépShow kiállításon
Gépek
25 LE fülke nélküli ZOOMLION-Chery traktor 2.450.000 Ft + ÁFA áron
Gépek
további fotókhoz kattintson a képre ^

"Minden idők egyik legsikeresebb agrárkiállítását zárta 2017 január 28-án a Hungexpo. A Budapesti Vásárközpontban január 25–28. között megrendezett 35. AGROmashEXPO-n és 7. AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen."- írja honlapján a Hungexpo Zrt.

Ezt a hírt mi magunk is megerősíthetjük: standunkon a kiállítás négy napja alatt egy perc "üresjárat" sem volt. Az érdeklődök jelentős része ugyan pályázati forrásból szeretné megvalósítani gépbeszerzését, viszont szép számmal akadtak olyan mezőgazdasági termelők is, akik támogatás igénybevétele nélkül is tervezik a vásárlást és megfelelő választásnak gondolják az általunk forgalmazott gépeket.

A kiállított ZOOMLION-Chery traktorok iránt kifejezetten élénk érdeklődést tapasztalhattunk. A márka bevezetése óta, kiállításról kiállításra azt tapasztaljuk, hogy egyre többen ismerik a traktort, idén pedig szinte már nem találkozunk olyan érdeklődővel akinek a ZOOMLION-Chery név újdonságként csengett volna. Szép számmal voltak olyan látogatók is, akiknek környezetében már dolgoznak ZOOMLION-Chery traktorral, és a "jó referencia" hozta őket standunkra.

2017-re kijelenthetjük, hogy a ZOOMLION-Chery traktorok  - a maguk kategóriájában - sikeresek a hazai piacon. Ismertségüknek és referenciáinknak köszönhetően kifejezetten megnőtt a márka irányába mutatott bizalom, és érdeklődés.

A kiállított ZOOMLION-Chery traktorok és GardenGo munkaeszközök mellett újdonságként mutattuk be a GREFFET árok maró,-és tisztító gépét, melyre mind mezőgazdasági, mind önkormányzati felhasználók körében komoly érdeklődés mutatkozott. A kedvező ár-érték arányú gép gyors és hatékony megoldást kínál mezőgazdasági utak, illetve termőterületek vízelvezető árkainak kialakítására, tisztítására.

Örülünk a márka - és így a kiállítás - sikerének, ha pedig Ön is ott járt a standunkon, köszönjük látogatását!

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: