Kis gépekben nagy siker! - ZOOMLION traktorok és munkaeszközeik
2018. november 09.
IMG_1896.jpg, ZOOMLION RK504 traktor és GardenGo hótolólap
ZOOMLION RK504 traktor és GardenGo hótolólap
Gépek
ZOOMLION RK504 traktor és Procomas padkakasza
Gépek
ZOOMLION RK504 traktor hótolólappal
Gépek
Greffet árkmaró,-és tisztító gép
Gépek
RK504 ZOOMLION traktor, Kolaszewski vonólap, GardenGo tolólap
Gépek
RK504 ZOOMLION traktor és GardenGo árokásó
Gépek
RK504 ZOOMLION traktorok
Gépek
RK 504 ZOOMLION traktor téli munkák gépeivel (COSMO sószóró és GardenGo tolólap)
Gépek
további fotókhoz kattintson a képre ^

Örömmel tudatjuk, hogy elkezdődtek a 2017. évben, az önkormányzatok részére kiírt ún. „Közutas pályázat” első megrendeléseinek átadásai.

Megrendelőink között szerepelnek ugyanúgy kisebb települések, mint nagyobb városok az ország különböző területeiről, Ágfalvától Nyírkarászig.  A megrendelt csomagok összetétele meglehetősen változatos, de elmondhatjuk, hogy az 50 LE-s Zoomlion RK504 típusú fülkés traktor, a GardenGo®  munkaeszközök (pl. tolólapok, padkakaszák, gödörfúrók, árokásók, … stb), valamint a NegriBIO ágaprítógépek különféle típusai szinte mindegyik gépcsomagban megtalálhatóak.  Ezeken az eszközökön kívül nagy népszerűségnek örvendenek a Kolaszewski vonólapok, a Procomas rézsűkaszák és seprőgépek , illetve a Cosmo sószórók.

Büszkén mondhatjuk, hogy több, mint 400 önkormányzat kereste meg cégünket ajánlatkérésével. Az előzetes érdeklődés alapján a Royal-Kert Kft. felkészült a várhatóan nagyszámú megrendelésre.
 

Sok település már átvette a várt gépeket, sokukkal megkötöttük a szállítási szerződéseket, de sok önkormányzat még csak mostanában kapja meg a sikeres pályázatuk támogatói okiratát. Fő célunk, hogy minden szerződött ügyfelünk még ebben az évben átvegye a megrendelt gépcsomagját.

Amennyiben Önök még csak most kapták meg a támogatói okiratot, ne habozzanak felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, vagy az ITT található kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Email: 
gep@royalkert.hu
traktor@royalkert.hu

Telefon: 
+36 88 560 564
+36 20 597 2397
+36 20 568 3599

Kövessen bennünket facebook oldalunkon és a Youtube csatornánkon is!

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: