Kis gépekben nagy siker! - 5 éve piacon a ZOOMLION traktorok
2019. február 01.
kep3.jpg, A Royal-Kert Kft. gép üzletágában dolgozó kollégák egy része a cég tulajdonos-ügyvezetőjével, Kishalmi Tiborral
A Royal-Kert Kft. gép üzletágában dolgozó kollégák egy része a cég tulajdonos-ügyvezetőjével, Kishalmi Tiborral
Gépek
A ZOMLION traktorok immár 6. alkalommal az AgrárgépShow kiállításon
Gépek
Ügyes, masszív erőgép! Több ügyfelünk második traktornak is ZOOMLIONT választott.
Gépek
további fotókhoz kattintson a képre ^

A Royal-Kert Kft. idén már hatodik alkalommal jelent meg az AgrárgépShow kiállításon a kínai gyártmányú ZOOMLION traktorokkal, melyekből ma már több, mint 250 db teljesít jó szolgálatot a mezőgazdasági, és kommunális területen.

A kiállításon velünk volt a ZOOMLION gyár európai piacért felelős vezetője Nicole Ding is, aki a gyár olaszországi irodájából érkezett hozzánk, ahol a márka európai forgalmazóival  - így velünk is- tartottak stratégiai megbeszélést.

Standunkon készült egy élő facebook videó-interjú, amit IDE KATTINTVA érdemes megnézni mind a márka ismerőinek, mind pedig azoknak, akik még nem hallottak a ZOOMLION traktorokról.

Hasznos tudni, hogy a  ZOOMLION márkanév mögött egy kínai mamutvállalat áll, mely a mezőgazdasági gépeken túl, egyéb termékekkel is kiszolgálja pl. az építőipar számos szegmensét is -   egyebek közt betonmixerekkel, óriásdarukkal, dózerekkel, markolókkal, targoncákkal stb.

A ZOOMLION gyár mezőgazdasági gépgyárának termékkínálata önmagában is figyelemreméltó, noha annak – egyelőre - csak kisebb része érhető el az európai, s így a hazai piacon. A gyártósorról a traktorokon túl kombájnok, vetőgépek, bálázók, szárítótornyok stb. is kerülnek a világpiacra (Kínán kívül többek között Ausztrália, Afrika, Dél-Amerika, India, Irán, Oroszország)

A ZOOMLION mezőgazdasági gépgyára Európában még csak 25-50 LE teljesítményű traktoraival képviseli magát, de az elkövetkező 1-2 évben jelentős termékfejlesztéseket hajtanak végre, bővítve a termékpalettát pl. egy kisebb nyomtávú, de nagyobb teljesítményű traktorral is. Ezen túl tervezik az Európán kívüli, más országokban már elérhető 75-110 LE teljesítményű traktoraik európai előírásoknak megfelelő átalakítását, hogy azok is forgalomba kerülhessenek nálunk és a kontinensen

Büszkék vagyunk rá, hogy a ROYALKERT telephelyére 2014. őszén megérkező ZOOMLION traktorok Magyarországon látták meg először Európát is, hiszen a ROYALKERT a gyár első európai forgalmazója. Sikernek könyveljük el, hogy rövid idő alatt sikerült ismertté és kedveltté tennünk egy olyan márkát, mely teljesen új volt a piacon, ráadásul kínai gyártótól származik. A kezdeti kétkedésből bizalom lett, melynek eredményeként egyre többen döntenek a kis zöld traktor mellett.

Hírekért, újdonságokért érdemes követni a Royal-Kert Kft. GÉPEI facebook oldalt és javasoljuk a Youtube csatornánkon elérhető videóink megtekintését is!
Érdeklődését várjuk elérhetőségeink bármelyikén.
 
Keressék kollégáinkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén, vagy lépjenek velük kapcsolatba az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.
traktor@royalkert.hu">traktor@royalert.hu
gepker@royalkert.hu">gepker@royalkert.hu">gepker@royalkert.hu">gepker@royalkert.hu
Telefon: +36 88 560 564
Mobil: +36 20 568 3599 és +36 20 462 7358

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: