KÖZTÉRI FITNESZ parkok - Mire figyeljünk az árajánlat bekérésénél?
2016. május 08.
3_(8).jpg, Köztéri fitnesz eszköz nem csak fiataloknak.
Köztéri fitnesz eszköz nem csak fiataloknak.
Köztéri eszközök
Street Workout és köztéri fitnesz park Baján
Köztéri eszközök
A csopaki fitnesz park egyik eszköze az SL115 Libegő
Köztéri eszközök
Street Workout és köztréri fitnesz park egy XVIII. kerületi iskolában.
Köztéri eszközök
Köztéri fitnesz parkok nem csak felnőtteknek
Köztéri eszközök
Street workout és köztéri fitnesz parkok tervezése és kivitelezése
Köztéri eszközök
Street workout és köztéri fitnesz parkok tervezése és kivitelezése
Köztéri eszközök
további fotókhoz kattintson a képre ^

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több Önkormányzat épít, illetve szeretne építeni köztéri fitnesz parkot településén. Ennek köszönhetően igen sok megkeresést, ajánlatkérést kapunk, melyek kapcsán szeretnénk megosztani Önökkel, hogy mi az a három legfőbb szempont, amire már az ajánlatok bekérésekor figyelni kell.

1.,Időtálló felületkezelés (tűzihorganyzás, porfestés, vagy mindkettő,  egyedi színválasztási lehetőség)

2.,Súly (hasonló befoglaló méretű eszközöknél a kisebb súly, gyengébb anyagminőséget, kisebb falvastagságot jelent: Pl. van aki pl. 31 kg-os elliptikus trénert forgalmaz és van aki 62 kg tömegűt.)

3.,Referenciák (hány éve telepíti eszközeit a beszállító, referencia helyek száma, ellenőrizhetősége mennyire elégedettek az üzemeltetők stb.) A Royal-Kert Kft. referenciái közül néhányat MEGTEKINTHET ITT.

Egy Önkormányzat részére bármilyen eszközbeszerzésnél a legfőbb meghatározó elem az : ÁR! 
Ennek okán sokszor, úgy döntenek a legkedvezőbb áron megvalósítható fitnesz park mellett, hogy az ajánlatok nem azonos műszaki paraméterekkel rendelkező eszközöket tartalmaznak.

Pedig figyelembe kellene venni a fent megemlített szempontokat is, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a megépített fitnesz park hosszú évekig, állagát megőrizve szolgálja a lakosság szórakozását, egészségét és maradjon vendégcsalogató színfoltja a településnek.

Amennyiben Ön is szívesen létesítene köztéri fitnesz parkot településén, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk Önnek. Ha megosztja velünk, hogy mekkora alapterület áll rendelkezésre, milyen korosztályt szeretne megszólítani, és mekkora költségkeretben lehet gondolkodni, szívesen készítünk egy előkalkulációt illetve egy komplett árajánlatot.

Keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén (parkeszkoz@royalkert.hu, 20/282-3994), vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül, hogy Önöknek is segíthessünk!

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: