Játszótér, fitnesz park, utcabútorok - Ilyen egy igazi közösségi tér!
2019. május 17.
IMG_20190425_150734.jpg, Köteles játszótéri eszköz, köteles mászóka
Köteles játszótéri eszköz, köteles mászóka
Játszótér
Street workout és köztéri fitnesz egy helyen
Játszótér
A baba-mama hinta egyre népszerűbb
Játszótér
Színes, fémvázas játszóvár
Játszótér
Szaletli
Játszótér
Inox ivókút
Játszótér
Beépített trambulin a játszóterek kedvenc eleme
Játszótér
Komplex street workout, hogy kondizni is lehessen a parkban
Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Játszótér építésben idén sincsen megállás! 

Most egy igazán jól kitalált kitalált közpark megépítésére szólt a megbízásunk! Lombos fák alatt, ahol mindenki jól érezheti magát kortól, nemtől függetlenül: játszótér baba kortól, fitnesz és street workot park, padok, szaletli, és még ivókút is van!

Egy ilyen komplex közösségi tér egy alacsonyabb költségvetésű településen akár több év alatt is megvalósítható! Ki kell találni a koncepciót, meg kell találni a megfelelő helyszínt, papírra kell vetni a tervet, és ütemezve, akár 3-4 év alatt meg lehet valósítani úgy, hogy előre betervezésre kerül az éves költségvetésbe. Így is lehet nagyot álmodni!  A park így minden évben bővül valamivel, a lakosság látja a szándékot és a fejlődést, majd végül közösen örülhetnek, hogy még ha hosszabb idő alatt is, de megvalósult, amire vágytak! Csapatunk "legrégebbi" tagjai már közel 20 éves szakmai tapasztalattal építik játszótereinket! 

Ha játszótér, vagy köztéri fitnesz park építést tervez, keresse köztéri üzletágunk kollégáit elérhetőségeik bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Facabook oldalunk folyamatosan frissül, érdemes követni! 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: