Hintában, kerekesszékkel is
2016. augusztus 29.
20160826_114817.jpg,

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér

Játszótér
további fotókhoz kattintson a képre ^

Az országban már található néhány olyan játszótér, melyet az elmúlt évek során kiegészítettek akadálymentesített eszközökkel. Azonban 2016. augusztus 26-án egy olyan integrált játszótér került átadásra Nyíregyházán, mely kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy együtt játszhassanak  egészséges és mozgásukban eltérő módon korlátozott gyermekek.

Örülünk és sikernek könyveljük el, hogy a park megépítésének megálmodója - a nyíregyházi Rotary Klub- a Royal-Kert Kft-t választotta beszállítójának e nemes cél megvalósításához, összesen tíz darab játszótéri eszköz beszerzésével. Az általunk forgalmazott eszközök között széles körben megtalálhatók az olyan elemek, melyeket fogyatékkal élő gyermekek is biztonsággal használhatnak. Ezek közül került telepítésre Nyíregyháza főterén hat darab különböző típusú elem.

A legnagyobb népszerűségnek a rámpákon megközelíthető játszóvár és a kerekesszékkel is használható hinta örvendett.

Az ITT ELÉRHETŐ videóban megtekintheti a játszóteret, a Bővebben gomb megnyomását követően pedig megtekintheti az átadáson készült fotókat is.


 

"Az országosan is egyedülálló játszótér túlmutat a funkcióján: a város egy igazi közösségi térrel lett gazdagabb, amelyet vidám gyerekzsivaj tölthet meg. Fontos az ide vezető folyamat is, hiszen példaértékű összefogással sikerült elérni a célt: a Rotary ötletének az önkormányzat szó szerint teret adott, vállalta a megvalósítást és a fenntartást, de segítettek cégek, vállalkozások és magánszemélyek, az itt élő emberek is" – méltatta a közösségben rejlő erőt dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

Amennyiben érdeklik Önöket is a mozgáskorlátozottak számára kínált játszótéri eszközeink, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.
Tájépítész tervező kollégánk, Sándor Anita rehabilitációs szakmérnöki képesítéssel is rendelkezik, így maximális felkészültséggel tudunk segíteni Önöknek egy nyíregyházihoz hasonló integrált játszótér megtervezésében, és komplett kivitelezésében is.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: