Fitnesz park épült Baján
2015. április 29.
Baja3.jpg, Köztéri fitneszpark Baja
Köztéri fitneszpark Baja
Köztéri eszközök
Street workout gyakorlat (zászlózás) a park információs tábláján :-)
Köztéri eszközök
Street workout/kondipark attrakciók dupla nyújtón
Köztéri eszközök
Köztéri fitnesz eszköz - Lábizom erősítő
Köztéri eszközök
Hátizom erősítő parkfitnesz eszköz
Köztéri eszközök
Csubákné Besesek Andrea köszönti az érdeklődőket
Köztéri eszközök
Haszom erősítő kültéri fitnesz eszköz
Köztéri eszközök

Köztéri eszközök

Köztéri eszközök
további fotókhoz kattintson a képre ^

A Magyar Vöröskereszt szabadtéri fitneszparkot adott át szombaton, Baján. A Petőfi-szigeten egy egészségnap keretén belül vehették birtokba a helyiek az új közösségi teret.

A fitneszparkot a bajai Petőfi-szigeten alakították ki, az uszoda és a futókör közvetlen szomszédságában, így biztosítva a különböző mozgásformák találkozását. A beruházás egy magánadományozónak köszönhetően valósulhatott meg, aki a felhasználás területeként kifejezetten Baja város térségét jelölte meg a Vöröskereszt számára.

„Az éghajlatváltozás következtében egyre gyakoribb és súlyosabb időjárási veszélyekkel kell szembenéznünk. Veszélyhelyzetek esetén a krónikus betegségekkel élők minden esetben a legsérülékenyebb csoportok tagjainak tekinthetőek. A hőségriadók esetén például a legnagyobb kockázatnak a kisgyermekek és kismamák mellett a szív- és érrendszeri megbetegedéssel, valamint a cukorbetegséggel élők vannak kitéve.

Számos nem fertőző betegség megelőzhető megfelelő táplálkozással és rendszeres testmozgással, az említett két megbetegedés is ezek közé tartozik” – nyilatkozta Molnár András, a Magyar Vöröskereszt katasztrófa-készenléti referense. „Az átadott parkban nem csak izomerősítő és nyújtó eszközöket találnak a szigeten sportolók, de egy időjárási veszélyekre felkészítő tájékoztató táblát is kihelyeztünk, amelyről konkrét, alkalmazkodást segítő ismeretekre tehetnek szert a látogatók” – tette hozzá Molnár András.

Forrás: voroskereszt.hu

(A szállító és kivitelező Royal-Kert Kft. megjegyzése: a parkban kihelyezett berendezések, nem gyermek játszótéri eszközök, így azok 14 éves kor alatt csak felnőtt felügyeletével használhatók. Erre az eszközökön elhelyezett használati utasítások és az információs tábla is felhívja a figyelmet.)

Érdeklődés esetén forduljon hozzánk bizalommal a 88/564-500 telefonszámon, a parkeszkoz@royalkert.hu e-mail címen, vagy az ITT elérhető kapcsolatfelvételi lapon keresztül.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: