Fitnesz a szabadban - SIÓFOKON IS!
2014. november 26.
Siofok_1.jpg, Köztéri fitnesz eszköz - Gyalogló
Köztéri fitnesz eszköz - Gyalogló
Köztéri eszközök
A megrendelők (Hoffmann Henrik a Siófoki Fürdőegylet elnöke és Dr. Lengyel Róbert Siófok polgármestere) is kipróbálták a kültéri fitnesz eszközt
Köztéri eszközök
Nagy sikert arattak a köztéri fitnesz eszközök.
Köztéri eszközök
A siófoki Club218 Apartmanház elé is került 6 db parkfitnesz eszköz.
Köztéri eszközök
Felnőttjárszótér a siófoki Club218 Apartmanház előtt.
Köztéri eszközök
további fotókhoz kattintson a képre ^

Siófokon két helyszínen 6-6 eszközös fitnesz parkot telepítettünk. Erről jelent meg az alábbi cikk Siófok Város honlapján. A cikk alján található "bővebben" linkre, majd a fotóra kattintva megtekinthetik a fotókat, melyeket tegnap, a hivatalos átadáson készítettünk.

"A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület páylázatának köszönhetően parkfitnesz eszközöket telepített a Balaton-parton. A felnőtt játszótérként is emlegetett szabadtéri fitnesz-parkok a Club 218 előtti partszakaszon valamint a Bakony utcai sportos strandnál találhatók meg.

A szabadtéri fitnesz (outdoor fitness) külföldön (Németország, Anglia, Amerika, Kína) már sokkal ismertebb, mint hazánkban. Kínában például a legtöbb parkban napi rendszerességgel használják a felnőttek ezeket a berendezéseket és edzenek a szabad ég alatt az egész napos munka megkezdése előtt és után egyaránt.

A parkfitnesz eszközöket korosztálytól függetlenül bárki kipróbálhatja, valamennyi fitnesz gép tökéletes lehetőséget nyújt a test könnyű átmozgatására. Az eszközök működésének alapelve hasonló a fitnesz termekben is megtalálható gépekéhez, azzal a különbséggel, hogy ezekre nem tehetünk súlyokat, nem állíthatunk rajtuk ellenállást, stb. Mivel az eszközök segítségével megerőltetés nélkül mozgathatjuk át testünket, ezért használatuk nem igényel szakmai felügyeletet.  Előnyük továbbá, hogy hasonlóan a gyermek játszóterekhez, ingyenesen használhatók. A telepített parkfitnesz eszközök lehetővé teszik, hogy használói minden izomcsoportjukat átmozgathassák, erősíthessék, s így egy teljes edzésprogramot vigyenek végig a bemelegítéstől a levezetésig. A strandokra telepített köztéri fitnesz eszközök funkcióját és használatuk módját információs táblákon olvashatják a vendégek magyar, angol, német és orosz nyelven. A fürdőegylet bízik abban, hogy a helyiek és a turisták közül is sokan használják majd Siófokon is az eszközöket egész éven át."

Forrás: siofok.hu

Ha szívesen építtetne hasonló fitnesz parkot településén, forduljon hozzánk bizalommal a 20/282-3994 telefonszámon, a parkeszkoz@royalkert.hu e-mail címen, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

 

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: