Érdemes időben előkészíteni az automata öntözőrendszerek kiépítését
2015. május 18.
IMG_2046.jpg, Automata öntözőrendszer
Automata öntözőrendszer
Öntözés
Automata öntözőrendszer
Öntözés
Automata öntözőrendszer
Öntözés
Automata öntözőrendszer
Öntözés
további fotókhoz kattintson a képre ^

Amennyiben automata öntözőrendszer kiépítését tervezi, érdemes már a téli, kora tavaszi időszakban hozzáfogni az előkészületekhez (felmérésre, tervezésre időpont egyeztetés).

Így, mire a növények vegetációs időszaka elkezdődik (március-április), addigra akár kész automata öntözőrendszerrel segítheti elő a növények vízigényének kielégítését.

Kertünk öntözőhálózatát esetleg magunk is megtervezhetjük, de amennyiben nem rendelkezünk kellő tapasztalattal, akkor mindenképpen bízzuk szakemberre a tervezést és kivitelezést.

A vízhálózatok hidraulikai méretezése alapvető fontosságú a megfelelő működéshez, de ugyanakkor az üzemeltetési körülmények, valamint a terepviszonyok is befolyásolják a rendszer kialakítását.

A szakszerűen elkészített öntözőrendszer tervvel megspórolhatja a terv nélkül készített rendszer működésképtelenségéből, vagy nem megfelelő működéséből eredő problémákat, többletköltségeket, utánajárást.

A Royal-Kert Kft. vállalja automata öntözőrendszerek tervezését és kivitelezését.
Ajánlatkérésével, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy lépjen velünk kapcsolatba ITT.

« vissza
RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: