Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. augusztus 09.

Megújult Balatonkenesén az Alsóréti szabadstarnd, és ebben is a mi kezünk van benne!

Ezen a projekten is közösen dolgozott a ROYALKERT köztéri eszközök és kert-öntözés üzletága. Ez egy igazi "tervezéstől kivitelezésig" 100% ROYALKERT munka volt!

Játszótéri eszközöket, utcabútorokat, napelemes kandelábereket telepítettünk, növényeket ültettünk, gyepszőnyeget terítettünk. A strand zöldjének öntözését pedig automata öntözőrendszer biztosítja, melynek tervezése és kivitelezése is a ROYALKERT csapatának munkája.

Kellemes kis strand igényes környezetben, érdemes felkeresni!

Kert üzletágunk segédtervezője, Kerecsényi Lili is írt is néhány sort a strandról! Itt olvasható:https://www.royalkert.hu/media/upload/files/Alsoreti_strand_B.kenese.pdf

Kertek tervezésével, kertek építésével kapcsolatban keressék a kert üzletág kollégáit elérhetőségeik bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Facebook oldalunkat ITT követhetik!

Tel: +36 88 560 564
Mobil: +36 20 524 1652 ; +36 20 485 7646
Email: kert@royalkert.hu ; park@royalkert.hu

(A képek megtekintéséhez először, a cikk alatt lévő "Bővebben" gombra kell kattintani. Honlapunk megújításán most dolgozunk, hogy látogatóinknak nagyobb élményben legyen része!)

 

bővebben »

2019. május 17.

 Van egy olyan hírünk, amire megint büszkék lehetünk..... 

.... és most jöttünk rá, hogy elfelejtettük látogatóinkkal megosztani! :-(

Pedig "Az ÉV KERTJE 2018" pályázaton, elismerő oklevéllel díjazták egyik veszprémi munkánkat!

Ezt a kertet korábban Nagyajtay Zsuzsa kolléganőnk már megmutatta kisfilmen keresztül, mely ITT MEGTEKINTHETŐ.
Azóta ez a kert egyre szebb, a növényágyak egyre bujábbak, hiszen fejlődnek a növények, így egyre harmonikusabb az összkép.

A díjról IDE KATTINTVA olvasható egy kis összefoglaló

A fotók frissek, a videó tavalyi, de érdemes megnézni. Fogadják szeretettel!

Keresse kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén, vagy lépjen velük kapcsolatba az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Facebook oldalunkat ITT követhetik!

bővebben »

2019. február 06.

"Kert üzletágas" Lili kolléganőnk, mindig talál valami érdekes kis témát, amit megosztunk látogatóinkkal kerttervezés és kertépítés témában.
Az írások folyamatosan készülnek, de ezzel, amit most közzéteszünk, majdnem, hogy elkéstünk!!! Bár még február van, így azért még aktuális lehet!

Érdemes elolvasni, most a TÉLKERT a téma!!! Figyelem!!! Nem TÉLIKERT!!!! Mert az egészen más, mint amiről most Lili ír.

A cikk ITT OLVASHATÓ.

Kertek tervezésével, kertek építésével kapcsolatban keressék a kert üzletág kollégáit elérhetőségeik bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Tel: +36 88 560 564
Mobil: +36 20 524 1652 ; +36 20 485 7646
Email: kert@royalkert.hu ; park@royalkert.hu

(A képek megtekintéséhez először, a cikk alatt lévő "Bővebben" gombra kell kattintani. Honlapunk megújításán most dolgozunk, hogy látogatóinknak nagyobb élményben legyen része!)

bővebben »

2018. november 08.

Ahogy a belsőépítészetben folyamatosan alakulnak ki és alakulnak át régi divatirányzatok, úgy a kertkialakításnak is sokféle változata van, a szokványos gyep-ágyás-burkolat szentháromságból kilépve olyan összetett koncepciókig, mint az önfenntartó kert. Jellegzetessége, hogy a különböző kertrészek kialakítását a természet ihleti és szakértő kertész alakítja ki úgy, hogy az összhatás a természetes jelleget ”utánozza”.

Az önfenntartó kert teljességében él, minden oldalával együtt. Élvezhető, szolgáltató, gyönyörködtető és táplálékot adó, ezért kiemelten fontos – főleg egy természetes közegben – hogy kiemelt tisztelettel nyúljunk a környezetünkhöz, hiszen ne feledjük, a természet az úr. Legtöbbször közvetlenül a természetes táj mellett jön létre az erdő, mezőszélen, az utca utolsó telkén, kisebb vagy nagyobb területen, ahol elegendő hely jut a növények természetes habitusának kiteljesedéséhez.

Az ilyen természetes kert túlmutat a kerítésen. A kialakított növényállományban a tájegységre jellemző, azonos ökológiai igényű, szerényebb megjelenésű, őshonos/honos fajok nagyobb arányban jelennek meg, mint az élénkszínű társaik.  Jellemző, hogy egy adott növényből nagyobb mennyiséget ültetünk csoportba, vagy foltba, ezzel biztosítjuk, hogy a növények folyamatos versenyben legyenek egymással és a jobb alkalmazkodó képességű fajok terjedjenek el.

bővebben »

2018. július 18.

Augusztustól újra ültethetjük a tavaszi hagymás és gumós növényeket (pl. tulipán, nárcisz, jácint, krókusz, stb.) is. A kertészetekben ilyenkor a legnagyobb a virághagyma választék. Amennyiben az elmúlt években ültetett tavaszi virágzású hagymásaink nem fejlődtek megfelelően, akkor most lehet a talajukba szerves tápanyagot juttatni. A telepítéskor ügyeljünk a megfelelő ültetési mélységre és tőtávolságra (általában a hagyma méretének 2-3-szorosa).

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: