Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2018. július 25.

Elkészült az a játszótéri eszköz, amit a Royal-Kert Kft. Kertek és közterek Facebook oldalán idáig még rejtegettünk. Most megmutatjuk teljes egészében, bár a környező terület rendezését még eztán végzi el a fertőszentmiklósi önkormányzat.

Megrendelőnk mindenképpen egy fából készült, nagy méretű hajót szeretett volna építtetni játszóterükre - félretéve minden fa játszótéri eszközzel kapcsolatos rossz beidegződést, mert tudta, hogy vannak olyan prémium kategóriás fa eszközök a piacon, melyek hosszú éveken át megőrzik állagukat. Így talált ránk, rábukkanva arra monumentális vitorlás hajóra, mely egyszerre rengeteg gyermeknek adja meg az együttjátszás örömét, építve ezzel társas kapcsolataikat.

 A 17 méter !!! hosszú hajón gyermekcsoportok szerepjátékokat tudnak játszani: Képzeletük segítségével rekonstruálhatják és átélhetik akár a kalózok kalandos és izgalmas életét is.

A hajó rendkívül sokféle játéklehetőséget biztosít a „felfedezőinek”: pl. többféle köteles mászó elem, különböző csúszdák, rámpák, lépcsők, alagutak, varázstükör, figurális táblák stb. is találhatók rajta.

A hajó mérete, szépsége az arra járó felnőtteket is lenyűgözte! Akkor milyen élményt jelenthet ez a játszótéri csoda a gyermekeknek?!

 

bővebben »

2016. augusztus 17.

- Mert az általunk forgalmazott "Light széria" piramisai (2m/2,7m/3m/3,55m/4m) alá nem szükséges ütéscsillapító felület kialakítása, azaz elegendő a gyep, ill. felső talaj. Ezzel jelentős költség takarítható meg! 

- Mert mérettől függően, akár 1 osztálynyi  (20 fő) gyermek játszhat 1 db piramison!

- Mert a kifeszített kötélháló megadja a gyermekeknek a magasra (egészen 4m-ig!) mászás örömét úgy, hogy közben nem kell a biztonságukért aggódni, hiszen a kötélpalást íves kialakítása és a belülre kifeszített közbenső szint megakadályozza, hogy a magasból a talajra essenek!

- Mert az acélmagos (ø16mm) kötélzet rendkívül hosszú élettartammal és kimagasló szakítószilárdsággal rendelkezik, a gyermekek keze és lába azonban nem a fémmel találkozik, hanem a minden egyes acélhuzalon bevonatként megjelenő "tenyérbarát" poliamid fonattal!

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: