Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. június 06.

Az időjárás már egy hónapja nem túl kegyes hozzánk..... az irodából nézve sem, nem hogy az építési területen...

Vannak olyan tevékenységek, ahol a végeredményt látva nem is jut eszünkbe, hogy mi áll mögötte!

Szó sincs róla, hogy panaszkodjunk, mert tesszük a dolgunkat, teljesítjük a megrendelői igényeket és büszkén tudhatjuk magunkénak azt a sok szép játszóteret, fitnesz parkot, aminek kézjegyét az ország számos pontján letesz a ROYALKERT csapata!
 
Ezek a képek Tatán készültek. A májusi esők, a talajvíz és a viharos szél nem volt a barátunk, de a közel 20 éves tapasztalat, elkötelezettség és szorgalom az minden egyes munkánkkal megmutatja magát!
 
Jó szépet és maradandót alkotni és örömet okozni! Mi így dolgozunk 2001. óta!

bővebben »

2018. július 25.

Elkészült az a játszótéri eszköz, amit a Royal-Kert Kft. Kertek és közterek Facebook oldalán idáig még rejtegettünk. Most megmutatjuk teljes egészében, bár a környező terület rendezését még eztán végzi el a fertőszentmiklósi önkormányzat.

Megrendelőnk mindenképpen egy fából készült, nagy méretű hajót szeretett volna építtetni játszóterükre - félretéve minden fa játszótéri eszközzel kapcsolatos rossz beidegződést, mert tudta, hogy vannak olyan prémium kategóriás fa eszközök a piacon, melyek hosszú éveken át megőrzik állagukat. Így talált ránk, rábukkanva arra monumentális vitorlás hajóra, mely egyszerre rengeteg gyermeknek adja meg az együttjátszás örömét, építve ezzel társas kapcsolataikat.

 A 17 méter !!! hosszú hajón gyermekcsoportok szerepjátékokat tudnak játszani: Képzeletük segítségével rekonstruálhatják és átélhetik akár a kalózok kalandos és izgalmas életét is.

A hajó rendkívül sokféle játéklehetőséget biztosít a „felfedezőinek”: pl. többféle köteles mászó elem, különböző csúszdák, rámpák, lépcsők, alagutak, varázstükör, figurális táblák stb. is találhatók rajta.

A hajó mérete, szépsége az arra járó felnőtteket is lenyűgözte! Akkor milyen élményt jelenthet ez a játszótéri csoda a gyermekeknek?!

 

bővebben »

2017. december 08.

A nyíregyházi integrált játszótér a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton a „Közterület megújítás" kategória I. helyezettje lett és emellett a Lakásvásár Média csoport különdíjasa. A pályázó a nyíregyházi Rotary Club volt.

Örülünk és sikernek könyveljük el, hogy a park megépítésének megálmodója - a nyíregyházi Rotary Club- a Royal-Kert Kft.-t választotta beszállítójának e nemes cél megvalósításához, összesen tíz darab játszótéri eszköz beszerzésével. Az általunk forgalmazott eszközök között széles körben megtalálhatók az olyan elemek is, melyeket fogyatékkal élő gyermekek is biztonsággal használhatnak.

ITT ÉRHETŐ EL a pályázat sajtóközleménye, ITT pedig megtekinthető annak színes kiadványa.
IDE KATTINTVA egy videó érhető el a játszótérről, mely 2016. augusztusban került átadásra.

bővebben »

2017. szeptember 25.

Ráckeresztúr egy 3400 lelkes község Fejér megyében. A településen sokáig csak egy régi, körülbelül harminc évvel ezelőtt épült játszótér volt, az is az iskola udvarán, mely nem volt mindenki számára elérhető.

A korábbi tendenciákkal ellentétben egyre több fiatal döntött úgy, hogy a településen marad, így a kisgyermekes családok száma is egyre nőtt. Pályázati támogatás hiányában a település apraja nagyja adományozott és a példaértékű összefogás eredménye képen egy millió forintot sikerült összegyűjteniük. Így végül a játszótéri eszközöket a Royal-Kert Kft. szállította és telepítette Ráckeresztúron az óvodától egy utcányira, ahol délutánonként gyerekzsivajtól hangos az utca.

bővebben »

2017. február 16.

Játszótéri eszközeink gyártója a lengyel  BUGLO komoly fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt hónapok során. Ennek eredményeként az eddigieknél is korszerűbb, magasabb minőségű termékeket állítanak elő, ezzel egy időben pedig termékkínálatuk is jelentősen bővült, színesedett.

Külön felhívjuk a figyelmet a BUGLO új "ECO" névre keresztelt termékcsaládjára, melynek fő szerkezeti elemei fából készülnek, de a kiegészítő elemek, panelek továbbra is időtálló felületkezelésű fémből illetve UV stabil HDPE anyagból készülnek. Formavilágukat tekintve ezek az eszközök is maximálisan megfelelnek a mai kor tervezői és felhasználói ízlésvilágának. A termékcsaládon belül megtalálható minden főbb játszótéri elem (hinták, homokozók, kisebb és nagyobb játszóvárak stb.) lefedve a legkisebb és legnagyobb gyerekek játszótéri igényeit is.

bővebben »

2016. június 29.

Újdonságként kell megemlítenünk, hogy termékkínálatunk kibővült a BUGLO mozgáskorlátozott gyermekek számára is használható eszközeivel, melyek kerekesszékkel is megközelíthetők, használhatók. Így mostantól a Royal-Kert Kft. már a kisebb-nagyobb fogyatékkal ill. korlátokkal élő gyermekek részére is tud játszótéri elemeket ajánlani, hiszen fontos, hogy ők is részesei lehessenek a játszóterek nyújtotta élményeknek, szórakozásnak. A BUGLO akadálymentesített játszótéri eszközei közül ITT tekinthet meg néhányat.

 A BUGLO eszközök anyaga elsősorban galvanizált, porfestett acél, de termékpalettájukon szerepel INOX és fa termék is. Vásárlóink figyelmébe elsősorban a BUGLO  fém eszközeit ajánljuk, melyek formájukban, funkciójukban igen széles skálán mozognak. A BUGLO termékek között megtalálhatjuk a legegyszerűbb, hagyományos játszótéri elemeket (hinta, homokozó, mérleghinta, mászóka, játszóvárak stb.), de a gyártó előrukkol különlegességekkel is. Pl. az "ACROBAT" névre hallgató termékcsalád elemeinek telepítésével egy mini kalandparkot is megvalósíthatunk egy játszótéren.

Újdonság az is, hogy a BUGLO lehetőséget biztosít arra, hogy különböző fő elemeket, egyedi elképzelés alapján állítsunk össze, így létrehozva egy olyan játszótéri eszközt, melyre ügyfelünknek szüksége van. Az elemek mindegyike külön-külön is rendelkezik a MSZ EN1176 szabványnyak megfelelő tanúsítvánnyal, így az egyedi elképzelések megvalósításának szinte semmi sem szabhat határt.

bővebben »

2015. november 22.

Hamarosan megkezdjük a veszprémi fitnesz parkok készre szerelését a következő helyszíneken:
Stadion utca (itt gyermek játszóteret is kialakítunk), Martinovics tér, Halle utca, Pöltenberg utca, Cholnoky utca, Rózsa utca, Március 15. utca

Ezeken a helyszíneken egyelőre csak narancsszínű védőhálók és "Építési terület! Belépni tilos!" táblák jelzik a fitnesz eszközök leendő helyét. A fitnesz eszközök már a telephelyünkön várják, hogy a betonozott alapok megfelelő szilárdságúak legyenek, hogy az "kondigépeket" kollégáink felrögzíthessék és Veszprém város lakossága biztonsággal és örömmel használhassa!

A több városrészt érintő beruházás keretén belül gyermek játszótér épül még az Ördögárok utcában, és új játszóeszközök kerülnek a Betekints-völgy Népmesék játszóterére is.

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: