Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2020. január 17.

2020. január 22.-én nyitja kapuit az AgrárgépShow, melyre  - mint minden évben - most is szeretettel várja látogatóit a ROYALKERT csapata!

Kedvezményes belépő igényléséhez (2000 Ft)  KATTINTSON IDE és kövesse az útmutatást!

ÚJDONSÁG! Az idei kiállításon bemutatkozik a ROYALKERTúj, ZÖLD JÁRMŰ üzletágának egyik 100% elektromos járműve is, egy keskeny nyomtávú kisteherautó, melyet önkormányzati és mezőgazdasági területre is egyaránt ajánlunk! Olvassa el, mit ír róla az Agroinform.hu.

Várjuk szeretettel az A pavilon 311/C standján!

Üdvözlettel:
Royal-Kert Kft. gép üzletága

Kövesse és kedvelje Facebook oldalunkat és iratkozzon fel YouTube csatornánkra
 

bővebben »

2019. június 07.

Akia Tisza-tó környékén nyaral, kerékpározik stb..... minden bizonnyal találkozik majd az egyre több helyen felbukkanó zöld traktorokkal.

A ZOOMLION traktort egyre több gazdálkodó és önkormányzat választja!

Az önkormányzati külterületi utak karbantartására kiírt pályázat keretén belül a tisza-tavi Poroszló és Újlőrincfalva is egy ZOOMLION traktort választott hozzájuk csatlakoztatható lombszívóval, ágaprító géppel, gréderrel, padkakaszával, szállítóládával, sószóróval és hótolóval!

Poroszló egy 50 LE, Újlőrincfalva pedig egy 25 LE teljesítményű ZOOMLION-nal és munkaeszközeivel látja el a települések 4 évszakos munkáit.

Hírekért érdemes köveni a Royal-Kert Kft. GÉPEI Facebook oldalt, vagy aki még nem ismeri a ZOOMLION traktorokat, de érdeklik ezek az erőgépek, KATTINTSON IDE.

ZOOMLION traktoros VIDEÓK között pedig ITT böngészhet.

bővebben »

2019. június 07.

Garabonc község még korábban rendelt a ROYALKERT-től gépcsomagot (50 LE ZOOMLION traktor és munkaeszközök) az önkormányzati, külterületi utak karbantartását támogató pályázati forrás bevonásával.

Mivel a hírek szállnak, a jó hírek pedig főként .....Nagyrada pedig csak 4 km-re re van Garabonctól:

Nagyrada is kedvet kapott egy ZOOMLION traktorra. Ők is egy 50LE ZOOMLION traktort választottak. A gép beszerzését saját forrásból valósították meg.

Viszont, ha már vittük a "ötvenest" Nagyradára, Garaboncra is betértünk: leszállítottunk Nekik egy 2,25 tonnás BICCHI pótkocsit, ami még hiányzott a traktor teljes körű kihasználásához!

Hírekért érdemes köveni a Royal-Kert Kft. GÉPEI Facebook oldalt, vagy aki még nem ismeri a ZOOMLION traktorokat, de érdeklik ezek az erőgépek, KATTINTSON IDE.

ZOOMLION traktoros VIDEÓK között pedig ITT böngészhet.

 

bővebben »

2016. november 24.

FELHÍVÁS:  A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére

 
A felhívás leírása: Magyarország Kormányának felhívása a vidéki térségekben található, külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése megvalósítása érdekében.
 
A felhívás kódszáma: VP6-7.2.1-7.4.1.2-16
 
 

bővebben »

2015. november 22.

Egy kategóriával feljebb léptek a Zoomlion (CHERY) traktorai.

A világ egyik legjelentősebb mezőgazdasági gép kiállítása a november közepén megrendezett hannoveri Agritechnica. Itt a Zoomlion (CHERY) bemutatta eddig féltve őrzött ültetvény és szántóföldi traktor újdonságait. A 65- 75- 100- 135- és 210 LE modellek igazi meglepetést okoztak. A teljesen új alapokra tervezett és a legújabb európai trendeknek megfelelő dizájnnal megjelenő Zoomlion (CHERY) "Z" sorozat méltán számíthat nagy érdeklődésre és biztos sikerre a magyar, az európai és a világpiacon egyaránt. Az új traktorok magyarországi megjelenésére 2016. 2. félévétől lehet számítani.

A Zoomlion (CHERY) zászlóshajójáról, a 210 LE Deutz motorral szerelt ZL2104 tipusról készült gyári videót    ITT tekinteheti meg.

(Az új traktorokról készült képeket a "bővebben" gombra kattintás után tudja megnézni.)

Eddigi munkánk elismeréseként tovább erősödtek kapcsolataink a világpiacon meghatározó pozíciókra törekvő Zoomlion traktorgyárral !

A kiállításon megállapodtunk, hogy a magyar és a közép-kelet európai piac ellátására szolgáló gyári alkatrész raktárt a Zoomlion (CHERY) Magyarországon, a Royal-kert Kft.-nél hozza létre! Úgy gondolom, ez az eredmény önmagáért beszél! Jelentős mértékben erősíti a márka iránti vásárlói bizalmat és mindenképpen tovább növeli a Zoomlion (CHERY) traktorok magyarországi piaci részesedését.

(A témához kapcsolódó fotókat a "bővebben" gombra kattintás után tudja megnézni.)

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: