Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. június 06.

Az időjárás már egy hónapja nem túl kegyes hozzánk..... az irodából nézve sem, nem hogy az építési területen...

Vannak olyan tevékenységek, ahol a végeredményt látva nem is jut eszünkbe, hogy mi áll mögötte!

Szó sincs róla, hogy panaszkodjunk, mert tesszük a dolgunkat, teljesítjük a megrendelői igényeket és büszkén tudhatjuk magunkénak azt a sok szép játszóteret, fitnesz parkot, aminek kézjegyét az ország számos pontján letesz a ROYALKERT csapata!
 
Ezek a képek Tatán készültek. A májusi esők, a talajvíz és a viharos szél nem volt a barátunk, de a közel 20 éves tapasztalat, elkötelezettség és szorgalom az minden egyes munkánkkal megmutatja magát!
 
Jó szépet és maradandót alkotni és örömet okozni! Mi így dolgozunk 2001. óta!

bővebben »

2019. május 17.

Játszótér építésben idén sincsen megállás! 

Most egy igazán jól kitalált kitalált közpark megépítésére szólt a megbízásunk! Lombos fák alatt, ahol mindenki jól érezheti magát kortól, nemtől függetlenül: játszótér baba kortól, fitnesz és street workot park, padok, szaletli, és még ivókút is van!

Egy ilyen komplex közösségi tér egy alacsonyabb költségvetésű településen akár több év alatt is megvalósítható! Ki kell találni a koncepciót, meg kell találni a megfelelő helyszínt, papírra kell vetni a tervet, és ütemezve, akár 3-4 év alatt meg lehet valósítani úgy, hogy előre betervezésre kerül az éves költségvetésbe. Így is lehet nagyot álmodni!  A park így minden évben bővül valamivel, a lakosság látja a szándékot és a fejlődést, majd végül közösen örülhetnek, hogy még ha hosszabb idő alatt is, de megvalósult, amire vágytak! Csapatunk "legrégebbi" tagjai már közel 20 éves szakmai tapasztalattal építik játszótereinket! 

Ha játszótér, vagy köztéri fitnesz park építést tervez, keresse köztéri üzletágunk kollégáit elérhetőségeik bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Facabook oldalunk folyamatosan frissül, érdemes követni! 

bővebben »

2018. november 20.

A mozgás öröme MINDENKIÉ!

Újdonság a Royal-Kert Kft. köztéri fitnesz eszközeinek kínálatában kerekesszékes felhasználók számára

A Royal-Kert Kft. 2011. óta foglalkozik köztéri fitnesz eszközök forgalmazásával és telepítésével.
Az általunk forgalmazott eszközök megfelelnek az MSZ EN16630:2015 szabványnak és tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Számunkra kiemelten fontos, hogy a szabadban történő kikapcsolódás, mozgás lehetősége MINDENKI számára elérhető legyen.

Az inkluzív játszóterek térhódításával egyidejűleg mi is, és fitnesz eszközeink gyártója is elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy kerekesszékesek számára is használható eszközök kerüljenek kínálatunkba. A megjelenésükben letisztult, modern formavilágot megjelenítő fitneszek között található olyan is, melyen egyidejűleg egy ép és egy kerekesszékes (*SM101.1-T) felhasználó is végezhet gyakorlatokat.

Bővebb információért KATTINTSON IDE, vagy keresse Kerekes Judit üzletági referenst a +36 20 451 2118 telefonszámon, a parkeszkoz@royalkert.hu email címen, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

bővebben »

2018. november 08.

Napjainkban már nem a nagyvárosok kiváltsága az, hogy köztéri fitnesz parkkal vagy úgynevezett felnőtt játszótérrel rendelkezzenek. Egyre több, kisebb településen, falvakban is lehetősége nyílik a lakosságnak arra, hogy a szabad levegőn, ingyen, saját időbeosztásuknak megfelelően átmozgathassák magukat. Nem véletlen a kifejezés, „átmozgathassák” magukat, mert a leggyakoribb esetben úgynevezett csuklópontos, dinamikus fitnesz eszközök találhatóak (például gyalogló, libegő, evezőpad, derék- és csípőformáló eszközök stb.) meg. Ezeken az eszközökön saját testsúlyukat ellenállásként használva edzhetnek a felhasználók.

Itt meg kell állnunk egy pillanatra, mert az utóbbi időben több fórumon is olvashattunk arról, hogy ezeket a parkokat meglehetősen degradáló módon, a streetworkout pályákhoz hasonlítva csak „nyuggerparkoknak” titulálják, és mert egyesek szerint ezek az eszközök versenysportra alkalmatlanok.

bővebben »

2018. október 25.

A ROYALKERT az elsők között kezdte meg a köztéri fitnesz eszközök forgalmazását Magyarországon 2011.-ben.

Eszközeinket nagy megelégedéssel használják országszerte, kiváló minőségükről és időtállóságukról tanúbizonyságot téve.

Az ország több, mint 150 pontján, közel 1000 db fitnesz eszközt telepítettünk!
Referenciák ITT.

Szeretnénk, ha minél több település, oktatási intézmény, szálláshely tudna fitnesz parkot létesíteni
ezért a Standard széria slágertermékeit most kedvezményes áron kínáljuk!

Egy köztéri fitnesz park jó közösségépítő, egészségmegőrző és szemléletformáló!

Ha költségvetési keretükből az év végére marad szabadon felhasználható pénzösszeg, vásároljanak belőle fitnesz eszközt, melyet akár önerőből is letelepíthetnek - telepítési útmutatót biztosítunk!

Az kedvezményes terméklistát IDE KATTINTVA tekinthetik meg.
Az akció érvényessége: 2019. március 31.

Nálunk egyedi színválasztásra is van lehetőség - felár nélkül!!! - gyártói színlista alapján!

Fitnesz, street workout és utcabútor témában keresse üzletági referensünket, Kerekes Juditot elérhetőségei bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon kertesztül.
Email: parkeszkoz@royalkert.hu
Tel: +36 88 560 564
Mobil: +36 20 451 2118

bővebben »

2017. október 04.

Szeretnél súlyzók nélkül kiváló fizikumra szert tenni? Mindezt a szabadban akár saját koreográfiád felépítésével? Ha igen akkor a Street Workout a te sportod.

Eredetileg az Egyesült Államokból indult, mára az egész világot meghódította ez a saját testsúlyos edzésforma. Népszerűsége a gyakorlatok szabadságában, az egyéni koreográfiák kialakításának lehetőségében rejlik. Ezt a fajta edzésformát más néven funkcionális edzésnek is nevezik, mivel nem gépek által meghatározott mozdulatsorokat végzel, hanem természet adta mozgásokat gyakorolsz.

Nemtől, kortól, testsúlytól függetlenül elkezdheted az edzést a jobb állóképesség, hajlékonyság és nagyszerű fizikum elérése érdekében. Egyik legnagyobb előnye, hogy tested mindig, minden körülmények között veled van.

bővebben »

2016. május 08.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több Önkormányzat épít, illetve szeretne építeni köztéri fitnesz parkot településén. Ennek köszönhetően igen sok megkeresést, ajánlatkérést kapunk, melyek kapcsán szeretnénk megosztani Önökkel, hogy mi az a három legfőbb szempont, amire már az ajánlatok bekérésekor figyelni kell.

1.,Időtálló felületkezelés (tűzihorganyzás, porfestés, vagy mindkettő,  egyedi színválasztási lehetőség)

2.,Súly (hasonló befoglaló méretű eszközöknél a kisebb súly, gyengébb anyagminőséget, kisebb falvastagságot jelent: Pl. van aki pl. 31 kg-os elliptikus trénert forgalmaz és van aki 62 kg tömegűt.)

3.,Referenciák (hány éve telepíti eszközeit a beszállító, referencia helyek száma, ellenőrizhetősége mennyire elégedettek az üzemeltetők stb.) A Royal-Kert Kft. referenciái közül néhányat MEGTEKINTHET ITT.

bővebben »

2015. december 09.

Hivatalosan is megnyílt Budaörs első felnőtt játszótere, ahol tíz sporteszközt vehetnek birtokba a sportolni vágyók. A kültéri fitneszpark a Herman Iskola udvarán működik és tanítási időn kívül bárki ingyenesen használhatja.
Az új szabadidős sporteszközöket Bíró Gyula alpolgármester és Stift Nándor a körzet önkormányzati képviselője adta át hivatalosan 2015. december 8-án.

Bíró Gyula alpolgármester megnyitó beszédében elmondta, hogy bár két évbe telt, és nem is az eredetileg tervezett helyére került a most átadásra kerülő felnőtt játszótér, viszont már látni, hogy rengetegen használják és szeretik.

“Az 17,5 millió forintból megvalósult fitneszpark az iskola kerítéssel elválasztott sportudvarán, a műfüves sportpálya és a futópálya közötti területen helyezkedik el. A felnőtt játszótéri eszközök sokoldalúan dolgozzák meg a testet: a hát-, váll- és lábizmok erősítésétől kezdve a derék és a csípő átmozgatására is alkalmasak. Ráadásul mindenki a saját egyéni ütemében kísérletezhet velük."

A játszótéren vastag gumi burkolatot építettek ki, így garantálva az amúgy is biztonságos sportszerek veszélytelen használatát. Az eszközök köré napvitorlákat feszítettek ki, amelyek erős napsütésben megvédenek a sportolás közbeni leégéstől.

Mind a tíz sporteszközzel kapcsolatban részletes leírás található a parkban, így a kezdők is gyorsan kitapasztalhatják, hogy melyiket hogyan kell használni.

bővebben »

2015. november 22.

Hamarosan megkezdjük a veszprémi fitnesz parkok készre szerelését a következő helyszíneken:
Stadion utca (itt gyermek játszóteret is kialakítunk), Martinovics tér, Halle utca, Pöltenberg utca, Cholnoky utca, Rózsa utca, Március 15. utca

Ezeken a helyszíneken egyelőre csak narancsszínű védőhálók és "Építési terület! Belépni tilos!" táblák jelzik a fitnesz eszközök leendő helyét. A fitnesz eszközök már a telephelyünkön várják, hogy a betonozott alapok megfelelő szilárdságúak legyenek, hogy az "kondigépeket" kollégáink felrögzíthessék és Veszprém város lakossága biztonsággal és örömmel használhassa!

A több városrészt érintő beruházás keretén belül gyermek játszótér épül még az Ördögárok utcában, és új játszóeszközök kerülnek a Betekints-völgy Népmesék játszóterére is.

bővebben »

2015. november 22.

2015. november 14-én Riz Levente polgármester, Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Rózsahegyi Péter önkormányzati képviselő ünnepélyes keretek között adták át a rákosligeti sportpályán 5,5 millió forintból kialakított tornapályát.

Riz levente polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy milyen fontos a mai világban az egészséges életmód, a sport és a mozgás. A városvezetés arra törekszik, hogy a Rákosmentén élő családok – gyermekek és felnőttek - lehetőséget kapjanak a szabadtéri sportolásra. A mozgásszegény életmód, a kevés szabadidő, valamint az anyagi nehézségek egyaránt szükségessé teszik a tornaparkok létrehozását. Rövidebb idő eltöltése a szabadban néhány gyakorlat elvégzésével felfrissülést, örömet okoz végzőjének. Közösségformáló hatása jelentős, családtagok baráti körök együttes kikapcsolódását teszi lehetővé. 2013 óta Rákosmente Önkormányzata folyamatosan létesíti az úgynevezett felnőtt játszótereket, hiszen nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is fontos a kikapcsolódás. Rákosmentén már hat helyszínen létesült tornapark: a Rákos-patak mentén, a Gyolcsrét utcában, az Aranylúd utcában, a Zrínyi Miklós Általános Iskola területén, Rákosligeten a XV. utcában és hamarosan a rákoshegyi Zsuzsanna téren is átadásra kerül a felnőtt játszótér.

bővebben »

2015. április 29.

A Magyar Vöröskereszt szabadtéri fitneszparkot adott át szombaton, Baján. A Petőfi-szigeten egy egészségnap keretén belül vehették birtokba a helyiek az új közösségi teret.

A fitneszparkot a bajai Petőfi-szigeten alakították ki, az uszoda és a futókör közvetlen szomszédságában, így biztosítva a különböző mozgásformák találkozását. A beruházás egy magánadományozónak köszönhetően valósulhatott meg, aki a felhasználás területeként kifejezetten Baja város térségét jelölte meg a Vöröskereszt számára.

„Az éghajlatváltozás következtében egyre gyakoribb és súlyosabb időjárási veszélyekkel kell szembenéznünk. Veszélyhelyzetek esetén a krónikus betegségekkel élők minden esetben a legsérülékenyebb csoportok tagjainak tekinthetőek. A hőségriadók esetén például a legnagyobb kockázatnak a kisgyermekek és kismamák mellett a szív- és érrendszeri megbetegedéssel, valamint a cukorbetegséggel élők vannak kitéve.

bővebben »

2015. április 23.

A fizikai munka csökkenése, s ennek következtében kialakult mozgásszegény életmódunk szükségessé teszi, hogy az aktív kikapcsolódás különböző formái kapjanak mind fontosabb szerepet hétköznapjainkban. Szabadidőnk aktív eltöltésére testnek és léleknek egyaránt szüksége van.

Csopak Község Önkormányzatának egyik legfőbb törekvése, hogy a település lakói és az ide látogató turisták megtalálhassák ezeket a lehetőségeket. Az utóbbi évek megvalósult létesítményei (kerékpárút, kikötők stb.) mellett a település legújabb beruházásai is ebbe az irányba mutatnak. Ennek eredményeként került néhány hete átadásra Csopak legújabb helyi és turisztikai attrakciója, a parton fekvő Ifjúsági sétány köztéri fitnesz parkja és egy Kneipp ösvény.

bővebben »

2015. január 29.

Siófok szépkorú lakóinak egészségmegőrzését szolgálja a 2015. január 16-án átadott Idősek Parkja.

A munka kivitelezője a Játszótérliget Kft. A kihelyezett fitnesz eszközöket a Royal-Kert Kft. szállította.

A siófokiak régóta várt álma válhatott valóra a mai napon, hiszen ezzel a közösségi térrel, az Idősek Parkjával a régebb óta fiatalok is megkapják a lehetőséget a rendszeres testmozgásra, a szabadidő hasznos eltöltésére – mondta az átadón Witzmann Mihály országgyűlési képviselő. A park létrehozásának ötlete hét évvel ezelőtt fogalmazódott meg, és a tervek idén végül megvalósultak. Az Újpiac téren, amely leginkább az idősebb korosztály által lakott övezet, a korábbi játszótérből létrejöhetett az Idősek Parkja. A beruházás a korábbi években főként a hajléktalanok jelenléte miatt nem jöhetett létre, azonban másfél-két évvel ezelőtt a Fő utcai közösségi étkezés Hajléktalanszállóhoz történő áthelyezésével egyre kisebb számban jelnetek meg hajléktalanok a környéken. A park ezáltal jelenleg biztonságosabb környezetet nyújt az időseknek.

bővebben »

2014. november 26.

Siófokon két helyszínen 6-6 eszközös fitnesz parkot telepítettünk. Erről jelent meg az alábbi cikk Siófok Város honlapján. A cikk alján található "bővebben" linkre, majd a fotóra kattintva megtekinthetik a fotókat, melyeket tegnap, a hivatalos átadáson készítettünk.

"A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület páylázatának köszönhetően parkfitnesz eszközöket telepített a Balaton-parton. A felnőtt játszótérként is emlegetett szabadtéri fitnesz-parkok a Club 218 előtti partszakaszon valamint a Bakony utcai sportos strandnál találhatók meg.

A szabadtéri fitnesz (outdoor fitness) külföldön (Németország, Anglia, Amerika, Kína) már sokkal ismertebb, mint hazánkban. Kínában például a legtöbb parkban napi rendszerességgel használják a felnőttek ezeket a berendezéseket és edzenek a szabad ég alatt az egész napos munka megkezdése előtt és után egyaránt.

bővebben »

2014. június 11.

Egyre népszerűbbek a szabadtéri kondiparkok (más néven köztéri fitneszparkok, vagy felnőtt játszóterek). Ezt jelzi, hogy évről évre növekszik a számuk Magyarországon is. Legnagyobb előnyük, hogy a szabadban vannak és ingyenesen használhatóak, akár éjszaka is, ha pedig jól csináljuk, egészen hatékonyan is edzhetünk velük. Hámori Barbara, a Move it, Blondie! blog szerzője ezúttal szabadtéri kondigépeket próbált ki, a gyakorlatokban Szívós Zoltán személyi edző segített neki.

A videót IDE kattintva tekintheti meg.

bővebben »

2014. május 11.

Magyarországon elsőként a kispesti központi játszótérre kerültek ki kültéri, elektromos áramot termelő fitneszgépek. Nem csupán az egészséget és a kondíciót lehet megőrizni velük, de közben a mobiltelefon és a laptop is feltöltődik. A gépeket péntek délután adták át.
   
A megújuló energiaforrással működő spiningkerékpár, a kézikerékpár, a fekvőkerékpár és ellipszisgép a szabadban végzett sportolás öröme mellett lehetővé teszi, hogy a mozgás során termelt energia újratölthesse a lemerült mobiltelefont, a laptopot és egyéb elektronikus berendezést. A Magyarországon, de Európában is egyedülálló ElektroFit sarkot átadó polgármester arról beszélt, hogy az önkormányzat számára kiemelten fontos a kispestiek egészségének megőrzése. Ennek egyik eleme a zöldterületek növelése, parkok, kertek, sportpályák, iskolai sportlétesítmények építése, felújítása, fejlesztése. A tiszta levegő és a mozgás hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy teljesebb, egészségesebb életet élhessünk – fogalmazott Gajda Péter.

bővebben »

2014. április 16.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több köztéri fitnesz park épül az országban. Ennek oka nem más, mint hogy már az elmúlt években is szép számmal épültek felnőtt játszóterek, melyek igen népszerűek a lakosság körében, így aztán hírük is megy, s eljut a települések vezetőihez.

Egyre több település ismeri fel a fitnesz parkok hasznosságát, szabadidős és rekreációs jelentőségét. A köztéri fitnesz parkokat fiatalok és idősek is egyaránt kedvelik.

A Royal-Kert Kft. ebben az évben Csengersimára és Hatvanba telepített parkfitnesz eszközöket, de már szép számmal vannak a folyatban lévő felnőtt játszótér építések is. Ezek közül néhány: Gödöllő (15 db eszköz), Ózd (9 eszköz), Szentistván (6db eszköz), Budapest (4 db eszköz), Alsóörs (5 db eszköz), Bodajk (6 db eszköz), Újszentiván (6db eszköz).

bővebben »

2013. szeptember 27.

Idén nyáron 10-10 darab parkfitnesz eszközt telepítettünk Budapest legnépszerűbb strandfürdőire a strandokat üzemeletető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. megbízásából. Az eszközök ingyenesen használhatók, így bővítve általuk a strandok nyújtotta programlehetőségeket. Sok pozitív visszajelzést kaptunk, hogy ezekkel az eszközökkel aktívvá lehet tenni a vízben és napon "punnyadós" standolást!

bővebben »

2013. április 29.

A köztéri fitnesz eszközök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban.

Már a kisebb városok és települések vezetői is felismerik, hogy egy kültéri fitnesz park azon túl, hogy ingyenes szabadidős lehetőséget nyújt, lakossági egészségmegőrző és betegségmegelőző funkcióval is bír.
 

Balatonkenesén már múlt év decemberben megkezdtük a telepítési munkákat. Megbízónk egy 6 db-os fitnesz park telepítését kérte a hajóállomás melletti Széchenyi parkba, de sajnos a Balaton magas vízállása miatt a terület jelenleg nem alkalmas arra, hogy az eszközöket a helyükre rögzítsük. (A park közvetlenül a vízparton helyezkedik el).

Rábapatyon a sokak által jól ismert Dr. Lupo cipőbolt tulajdonosa döntött úgy, hogy 10 db eszközzel bővíti vendégeinek, vásárlóinak szabadidős lehetőségeit. Ezt a parkot 2013. április 10-én adtuk át részükre.

A harmadik felnőtt játszótér alaptestjeinek betonozását még a múlt heti hóvihar előtt (2013. március 14.) sikerült befejeznünk Jászfényszarun. (Kollégáink a Veszprém-Jászfényszaru távolságot 15 óra alatt tették meg.) Az eszközök már itt is a helyükre kerültek, a lakosség örömmel használja!
 

bővebben »

2012. november 16.

Újabb két köztéri fitnesz parkot (felnőtt játszóteret) létesítettünk Budapesten.

1., Budapest I. kerület Sport-és Szabadidőközpont (Budapest, Czakó u. 2-4)

2., Budapest IX. kerület ORFK Rendvédelmi Szervek Kiképző Központja (Budapest, Vágóhíd u. 11-13.)


bővebben »

2012. július 30.

A Hévíz Tófürdő parkjába, Royal-Kert Kft. által telepített gyermek-és felnőtt játszótérről írták:

"Egy hónapja vehették használatba a tófürdő területén kialakított játszó- és parkfitneszeszközöket a vendégek. „Az elsődleges törekvésünk az volt, hogy a hozzánk érkező vendégek minél több és színvonalasabb szolgáltatást, amolyan vendégmarasztaló élményt kapjanak” – mondta Csörnyei Mária, a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház ápolási igazgatója, beavatva a részletekbe.

Tíz eszköz kapott helyet a tófürdő nyugodt és árnyas területén. A fő szempont az volt a játszópark kialakításakor, hogy kapcsolódjon a mozgáshoz, az egészséghez, egyben a játék élményét is nyújtsa. Az eszközök kiválasztása során szem előtt tartották, hogy minden korosztálynak, így a gyermekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt kínáljanak lehetőséget.

bővebben »

2012. május 11.

Az szabadtéri fitnesz parkokban rejlő lehetőség egyre inkább felkelti figyelmét a hazai városok és települések  Önkormányzatainak, hiszen a betegségek megelőzése és az egészség megőrzése a fejlettebb országokban már nem csak az egyén, hanem a település, város feladata, felelőssége is.

A Royal-Kert Kft. – mint a parkfitnesz eszközök forgalmazója - célja elsősorban a közterületek fejlesztése, emellett pedig a parkfitnesz gépek elterjesztése. Ezek az eszközök nemcsak színesebbé varázsolják a köztereket, hanem az egészség megőrzésének szempontjából is jelentős hatásuk van.

 MIÉRT ajánljuk?

 • Ingyenes edzéslehetőséget biztosít parkokban, közterületeken
 • Lakossági egészségre nevelő és szemléletformáló hatással bír
 • Bővíti a közterületek kihasználhatóságát
 • Egyszerűen és biztonságosan használható
 • Szakember felügyelete nem szükséges, az eszközök használatát és funkcióját tájékoztató táblák ismertetik
 • Masszív, fém szerkezet, nehezen rongálható
 • Karbantartást nem igényel
 • Minden évszakban használható
 HOVA ajánljuk?
 • Játszóterek mellé, parkokba
 • Lakótelepekre, lakóparkokba
 • Sportlétesítményekhez
 • Kerékpárutak mellé
 • Strandokra
 Javasoljuk még:
 • Szállodáknak
 • Idősotthonoknak
 • Rehabilitációs intézményeknek
 • Országutak, autópályák mellé

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: