Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. február 06.

"Kert üzletágas" Lili kolléganőnk, mindig talál valami érdekes kis témát, amit megosztunk látogatóinkkal kerttervezés és kertépítés témában.
Az írások folyamatosan készülnek, de ezzel, amit most közzéteszünk, majdnem, hogy elkéstünk!!! Bár még február van, így azért még aktuális lehet!

Érdemes elolvasni, most a TÉLKERT a téma!!! Figyelem!!! Nem TÉLIKERT!!!! Mert az egészen más, mint amiről most Lili ír.

A cikk ITT OLVASHATÓ.

Kertek tervezésével, kertek építésével kapcsolatban keressék a kert üzletág kollégáit elérhetőségeik bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Tel: +36 88 560 564
Mobil: +36 20 524 1652 ; +36 20 485 7646
Email: kert@royalkert.hu ; park@royalkert.hu

(A képek megtekintéséhez először, a cikk alatt lévő "Bővebben" gombra kell kattintani. Honlapunk megújításán most dolgozunk, hogy látogatóinknak nagyobb élményben legyen része!)

bővebben »

2015. május 21.

Az elmúlt 15 évben Magyarországon éppúgy, mint Európa számos más pontján egyre elterjedtebbek az automata öntözőrendszerek. Az öntözőrendszer megfelelő időben és módon történő működését a vezérlő automatika biztosítja.

Az öntözőrendszer legfőbb előnyei és működtetési könnyebbsége csak automatikus működés esetén érvényesül. A vezérlők kapcsolják be és ki az öntözést, gondoskodnak a mindennapos öntözésről, még szabadság alatt is.

Miért előnyös az automata öntözőrendszer?

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: