Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. június 07.

Akia Tisza-tó környékén nyaral, kerékpározik stb..... minden bizonnyal találkozik majd az egyre több helyen felbukkanó zöld traktorokkal.

A ZOOMLION traktort egyre több gazdálkodó és önkormányzat választja!

Az önkormányzati külterületi utak karbantartására kiírt pályázat keretén belül a tisza-tavi Poroszló és Újlőrincfalva is egy ZOOMLION traktort választott hozzájuk csatlakoztatható lombszívóval, ágaprító géppel, gréderrel, padkakaszával, szállítóládával, sószóróval és hótolóval!

Poroszló egy 50 LE, Újlőrincfalva pedig egy 25 LE teljesítményű ZOOMLION-nal és munkaeszközeivel látja el a települések 4 évszakos munkáit.

Hírekért érdemes köveni a Royal-Kert Kft. GÉPEI Facebook oldalt, vagy aki még nem ismeri a ZOOMLION traktorokat, de érdeklik ezek az erőgépek, KATTINTSON IDE.

ZOOMLION traktoros VIDEÓK között pedig ITT böngészhet.

bővebben »

2019. június 07.

Garabonc község még korábban rendelt a ROYALKERT-től gépcsomagot (50 LE ZOOMLION traktor és munkaeszközök) az önkormányzati, külterületi utak karbantartását támogató pályázati forrás bevonásával.

Mivel a hírek szállnak, a jó hírek pedig főként .....Nagyrada pedig csak 4 km-re re van Garabonctól:

Nagyrada is kedvet kapott egy ZOOMLION traktorra. Ők is egy 50LE ZOOMLION traktort választottak. A gép beszerzését saját forrásból valósították meg.

Viszont, ha már vittük a "ötvenest" Nagyradára, Garaboncra is betértünk: leszállítottunk Nekik egy 2,25 tonnás BICCHI pótkocsit, ami még hiányzott a traktor teljes körű kihasználásához!

Hírekért érdemes köveni a Royal-Kert Kft. GÉPEI Facebook oldalt, vagy aki még nem ismeri a ZOOMLION traktorokat, de érdeklik ezek az erőgépek, KATTINTSON IDE.

ZOOMLION traktoros VIDEÓK között pedig ITT böngészhet.

 

bővebben »

2018. november 09.

Örömmel tudatjuk, hogy elkezdődtek a 2017. évben, az önkormányzatok részére kiírt ún. „Közutas pályázat” első megrendeléseinek átadásai.

Megrendelőink között szerepelnek ugyanúgy kisebb települések, mint nagyobb városok az ország különböző területeiről, Ágfalvától Nyírkarászig.  A megrendelt csomagok összetétele meglehetősen változatos, de elmondhatjuk, hogy az 50 LE-s Zoomlion RK504 típusú fülkés traktor, a GardenGo®  munkaeszközök (pl. tolólapok, padkakaszák, gödörfúrók, árokásók, … stb), valamint a NegriBIO ágaprítógépek különféle típusai szinte mindegyik gépcsomagban megtalálhatóak.  Ezeken az eszközökön kívül nagy népszerűségnek örvendenek a Kolaszewski vonólapok, a Procomas rézsűkaszák és seprőgépek , illetve a Cosmo sószórók.

Büszkén mondhatjuk, hogy több, mint 400 önkormányzat kereste meg cégünket ajánlatkérésével. Az előzetes érdeklődés alapján a Royal-Kert Kft. felkészült a várhatóan nagyszámú megrendelésre.
 

bővebben »

2017. március 06.

Később indul a támogatási kérelmek leadása, így 2017. március 16-tól pályázhatnak a fiatal gazdák.

Támogatás:
A támogatás vissza nem térítendő támogatás, 40.000 euro (kb. 12,5 millió forint)
Két részletben igényelhető:
• 75% előre (nyeréskor igényelhető)
• 25% az első rész igénylése utáni 4. évtől, az üzleti tervnek megfelelő teljesítés után

Mikor érdemes foglalkoznia ezzel pályázattal?

Akkor, ha az alábbi feltétel mind igaz önre:
• ha elmúlt 18 éves, de 41. életévét még nem töltötte be
• ha meghatározott mezőgazdasági szakképzettséggel rendelkezik
• ha gazdaságának mérete 6.000 - 25.000 STÉ között van (ez. kb 8 ha napraforgó)
• ha nincs vállalkozói igazolványa, vagy azt 12 hónapnál nem régebben váltotta ki mezőgazdasági tevékenységre

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: