Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2017. február 17.

A Royal-Kert Kft. munkaeszköz kínálata új termékkel bővült.

A francia gyártmányú GREFFET árokmaró,-és tisztító gépet már bemutattuk a idei AgrárgépShown, ahol ez az eszköz igen nagy népszerűségnek örvendett mind a gazdák, mind az önkormányzatoktól érkezett érdeklődők körében. A gép gyors és hatékony megoldást kínál termőterületek vízelvezető árkaniak, csatornáinak kialakítására, tisztítására, így a belvíz elvezetésére. A belvíz a napokban is probléma mind a szántóföldi, mind a kertészeti ágazatban.

A GREFFET árokmaró,-és tisztító gépe már 40LE traktor teljesítménytől alkalmazható.

Jellemzői:

  • Választható, illetve cserélhető marófej (rotor) átmérők: 30, 40, 50, 60 cm, valamint 60, 70, 80 cm (G3000).
  • Túlterhelés védelem - nyomatékhatároló (a rotor esetleges elakadása nem tesz kárt a gépben),
  • Terelőlapokkal mechanikusan állítható a föld kidobás iránya.

VIDEÓNKON egy 2,5 m kinyúlású árokmaró gépet tekinthet meg működés közben.

A GREFFET árokmaróról bővebben IDE KATTINTVA olvashat.

Felmerülő kérdéseivel keresse kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

bővebben »

2017. február 03.

"Minden idők egyik legsikeresebb agrárkiállítását zárta 2017 január 28-án a Hungexpo. A Budapesti Vásárközpontban január 25–28. között megrendezett 35. AGROmashEXPO-n és 7. AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen."- írja honlapján a Hungexpo Zrt.

Ezt a hírt mi magunk is megerősíthetjük: standunkon a kiállítás négy napja alatt egy perc "üresjárat" sem volt. Az érdeklődök jelentős része ugyan pályázati forrásból szeretné megvalósítani gépbeszerzését, viszont szép számmal akadtak olyan mezőgazdasági termelők is, akik támogatás igénybevétele nélkül is tervezik a vásárlást és megfelelő választásnak gondolják az általunk forgalmazott gépeket.

A kiállított ZOOMLION-Chery traktorok iránt kifejezetten élénk érdeklődést tapasztalhattunk. A márka bevezetése óta, kiállításról kiállításra azt tapasztaljuk, hogy egyre többen ismerik a traktort, idén pedig szinte már nem találkozunk olyan érdeklődővel akinek a ZOOMLION-Chery név újdonságként csengett volna. Szép számmal voltak olyan látogatók is, akiknek környezetében már dolgoznak ZOOMLION-Chery traktorral, és a "jó referencia" hozta őket standunkra.

2017-re kijelenthetjük, hogy a ZOOMLION-Chery traktorok  - a maguk kategóriájában - sikeresek a hazai piacon. Ismertségüknek és referenciáinknak köszönhetően kifejezetten megnőtt a márka irányába mutatott bizalom, és érdeklődés.

bővebben »

2017. január 18.

Kedves Érdeklődők!

A mára már méltán népszerű ZOOMLION–Chery traktormárka mellett, idén egy új technológiát mutatunk be az AgrárgépShow A pavilon 311 C standján!

Új lehetőséget kínálunk a vízelvezetési gondok megoldására!

Látogasson el standunkra és tekintse meg a GREFFET G1800 típusú árokmarót, mely gyors és hatékony megoldást kínál bekötőutak, mezőgazdasági utak, illetve termőterületek vízelvezető árkainak, csatornáinak kialakítására, tisztítására. Az eszköz beilleszthető a "Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához szükséges erő-és munkagépek beszerzése" c. pályázatba!

Az ITT látható videón egy 2,5 m kinyúlású változatát tekintheti a GREFFET árokmarónak működés közben. A standon ennek egy kisebb (1,8 m kinyúlású) változatát mutatjuk be, mely az 50LE teljesítményű ZOOMLION-Chery traktorhoz is csatlakoztatható.
A kedvezményes belépő igényléséhez KATTINTSON IDE és kövesse az útmutatást!

Várjuk szeretettel standunkon!

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: