Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2018. november 20.

A mozgás öröme MINDENKIÉ!

Újdonság a Royal-Kert Kft. köztéri fitnesz eszközeinek kínálatában kerekesszékes felhasználók számára

A Royal-Kert Kft. 2011. óta foglalkozik köztéri fitnesz eszközök forgalmazásával és telepítésével.
Az általunk forgalmazott eszközök megfelelnek az MSZ EN16630:2015 szabványnak és tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Számunkra kiemelten fontos, hogy a szabadban történő kikapcsolódás, mozgás lehetősége MINDENKI számára elérhető legyen.

Az inkluzív játszóterek térhódításával egyidejűleg mi is, és fitnesz eszközeink gyártója is elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy kerekesszékesek számára is használható eszközök kerüljenek kínálatunkba. A megjelenésükben letisztult, modern formavilágot megjelenítő fitneszek között található olyan is, melyen egyidejűleg egy ép és egy kerekesszékes (*SM101.1-T) felhasználó is végezhet gyakorlatokat.

Bővebb információért KATTINTSON IDE, vagy keresse Kerekes Judit üzletági referenst a +36 20 451 2118 telefonszámon, a parkeszkoz@royalkert.hu email címen, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

bővebben »

2018. április 17.

Örömmel adunk hírt egy újabb integrált játszótér átadásáról,melyet a GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdá lkodó Zrt. megbízásából építettünk a győri Barátság parkban.
Az átadáson készült videó IDE KATTINTVA tekinthető meg.(Forrás: kisalfold.hu)

A Royalkert tájépítész tervezői és értékesítői számára egy közösségi tér MINDENKIÉ kell, hogy legyen!
Mi nem csak eszközöket tervezünk és adunk el egy parkba, vagy játszótérre!
Mi a szabadban végezhető KÖZÖS JÁTÉK ÉLMÉNYÉT és ÖRÖMÉT adjuk EGÉSZSÉGES ÉS FOGYATÉKKAL ÉLŐ gyermekeknek és szüleiknek egyaránt!

Ehhez viszont nélkülözhetetlenek az olyan magas minőségű játszótéri eszközök, melyek kínálatunkbanpont olyan SOKFÉLÉK, mint amilyen SOKFÉLÉK vagyunk mi, emberek is!
Köszönjük a bizalmat Győr városának, hogy ők is a Royal-Kert Kft-t választották!

Tervezzen és építsen Ön is befogadó játszóteret!

bővebben »

2017. december 08.

A nyíregyházi integrált játszótér a XIX. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton a „Közterület megújítás" kategória I. helyezettje lett és emellett a Lakásvásár Média csoport különdíjasa. A pályázó a nyíregyházi Rotary Club volt.

Örülünk és sikernek könyveljük el, hogy a park megépítésének megálmodója - a nyíregyházi Rotary Club- a Royal-Kert Kft.-t választotta beszállítójának e nemes cél megvalósításához, összesen tíz darab játszótéri eszköz beszerzésével. Az általunk forgalmazott eszközök között széles körben megtalálhatók az olyan elemek is, melyeket fogyatékkal élő gyermekek is biztonsággal használhatnak.

ITT ÉRHETŐ EL a pályázat sajtóközleménye, ITT pedig megtekinthető annak színes kiadványa.
IDE KATTINTVA egy videó érhető el a játszótérről, mely 2016. augusztusban került átadásra.

bővebben »

2017. február 16.

Játszótéri eszközeink gyártója a lengyel  BUGLO komoly fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt hónapok során. Ennek eredményeként az eddigieknél is korszerűbb, magasabb minőségű termékeket állítanak elő, ezzel egy időben pedig termékkínálatuk is jelentősen bővült, színesedett.

Külön felhívjuk a figyelmet a BUGLO új "ECO" névre keresztelt termékcsaládjára, melynek fő szerkezeti elemei fából készülnek, de a kiegészítő elemek, panelek továbbra is időtálló felületkezelésű fémből illetve UV stabil HDPE anyagból készülnek. Formavilágukat tekintve ezek az eszközök is maximálisan megfelelnek a mai kor tervezői és felhasználói ízlésvilágának. A termékcsaládon belül megtalálható minden főbb játszótéri elem (hinták, homokozók, kisebb és nagyobb játszóvárak stb.) lefedve a legkisebb és legnagyobb gyerekek játszótéri igényeit is.

bővebben »

2016. augusztus 29.

Az országban már található néhány olyan játszótér, melyet az elmúlt évek során kiegészítettek akadálymentesített eszközökkel. Azonban 2016. augusztus 26-án egy olyan integrált játszótér került átadásra Nyíregyházán, mely kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy együtt játszhassanak  egészséges és mozgásukban eltérő módon korlátozott gyermekek.

Örülünk és sikernek könyveljük el, hogy a park megépítésének megálmodója - a nyíregyházi Rotary Klub- a Royal-Kert Kft-t választotta beszállítójának e nemes cél megvalósításához, összesen tíz darab játszótéri eszköz beszerzésével. Az általunk forgalmazott eszközök között széles körben megtalálhatók az olyan elemek, melyeket fogyatékkal élő gyermekek is biztonsággal használhatnak. Ezek közül került telepítésre Nyíregyháza főterén hat darab különböző típusú elem.

A legnagyobb népszerűségnek a rámpákon megközelíthető játszóvár és a kerekesszékkel is használható hinta örvendett.

Az ITT ELÉRHETŐ videóban megtekintheti a játszóteret, a Bővebben gomb megnyomását követően pedig megtekintheti az átadáson készült fotókat is.


 

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: