Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2017. október 04.

Szeretnél súlyzók nélkül kiváló fizikumra szert tenni? Mindezt a szabadban akár saját koreográfiád felépítésével? Ha igen akkor a Street Workout a te sportod.

Eredetileg az Egyesült Államokból indult, mára az egész világot meghódította ez a saját testsúlyos edzésforma. Népszerűsége a gyakorlatok szabadságában, az egyéni koreográfiák kialakításának lehetőségében rejlik. Ezt a fajta edzésformát más néven funkcionális edzésnek is nevezik, mivel nem gépek által meghatározott mozdulatsorokat végzel, hanem természet adta mozgásokat gyakorolsz.

Nemtől, kortól, testsúlytól függetlenül elkezdheted az edzést a jobb állóképesség, hajlékonyság és nagyszerű fizikum elérése érdekében. Egyik legnagyobb előnye, hogy tested mindig, minden körülmények között veled van.

bővebben »

2016. május 08.

Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több Önkormányzat épít, illetve szeretne építeni köztéri fitnesz parkot településén. Ennek köszönhetően igen sok megkeresést, ajánlatkérést kapunk, melyek kapcsán szeretnénk megosztani Önökkel, hogy mi az a három legfőbb szempont, amire már az ajánlatok bekérésekor figyelni kell.

1.,Időtálló felületkezelés (tűzihorganyzás, porfestés, vagy mindkettő,  egyedi színválasztási lehetőség)

2.,Súly (hasonló befoglaló méretű eszközöknél a kisebb súly, gyengébb anyagminőséget, kisebb falvastagságot jelent: Pl. van aki pl. 31 kg-os elliptikus trénert forgalmaz és van aki 62 kg tömegűt.)

3.,Referenciák (hány éve telepíti eszközeit a beszállító, referencia helyek száma, ellenőrizhetősége mennyire elégedettek az üzemeltetők stb.) A Royal-Kert Kft. referenciái közül néhányat MEGTEKINTHET ITT.

bővebben »

RoyalKert.hu
Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»