Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. február 01.

A Royal-Kert Kft. idén már hatodik alkalommal jelent meg az AgrárgépShow kiállításon a kínai gyártmányú ZOOMLION traktorokkal, melyekből ma már több, mint 250 db teljesít jó szolgálatot a mezőgazdasági, és kommunális területen.

A kiállításon velünk volt a ZOOMLION gyár európai piacért felelős vezetője Nicole Ding is, aki a gyár olaszországi irodájából érkezett hozzánk, ahol a márka európai forgalmazóival  - így velünk is- tartottak stratégiai megbeszélést.

Standunkon készült egy élő facebook videó-interjú, amit IDE KATTINTVA érdemes megnézni mind a márka ismerőinek, mind pedig azoknak, akik még nem hallottak a ZOOMLION traktorokról.

Hasznos tudni, hogy a  ZOOMLION márkanév mögött egy kínai mamutvállalat áll, mely a mezőgazdasági gépeken túl, egyéb termékekkel is kiszolgálja pl. az építőipar számos szegmensét is -   egyebek közt betonmixerekkel, óriásdarukkal, dózerekkel, markolókkal, targoncákkal stb.

A ZOOMLION gyár mezőgazdasági gépgyárának termékkínálata önmagában is figyelemreméltó, noha annak – egyelőre - csak kisebb része érhető el az európai, s így a hazai piacon. A gyártósorról a traktorokon túl kombájnok, vetőgépek, bálázók, szárítótornyok stb. is kerülnek a világpiacra (Kínán kívül többek között Ausztrália, Afrika, Dél-Amerika, India, Irán, Oroszország)

A ZOOMLION mezőgazdasági gépgyára Európában még csak 25-50 LE teljesítményű traktoraival képviseli magát, de az elkövetkező 1-2 évben jelentős termékfejlesztéseket hajtanak végre, bővítve a termékpalettát pl. egy kisebb nyomtávú, de nagyobb teljesítményű traktorral is. Ezen túl tervezik az Európán kívüli, más országokban már elérhető 75-110 LE teljesítményű traktoraik európai előírásoknak megfelelő átalakítását, hogy azok is forgalomba kerülhessenek nálunk és a kontinensen

bővebben »

2017. február 03.

"Minden idők egyik legsikeresebb agrárkiállítását zárta 2017 január 28-án a Hungexpo. A Budapesti Vásárközpontban január 25–28. között megrendezett 35. AGROmashEXPO-n és 7. AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen."- írja honlapján a Hungexpo Zrt.

Ezt a hírt mi magunk is megerősíthetjük: standunkon a kiállítás négy napja alatt egy perc "üresjárat" sem volt. Az érdeklődök jelentős része ugyan pályázati forrásból szeretné megvalósítani gépbeszerzését, viszont szép számmal akadtak olyan mezőgazdasági termelők is, akik támogatás igénybevétele nélkül is tervezik a vásárlást és megfelelő választásnak gondolják az általunk forgalmazott gépeket.

A kiállított ZOOMLION-Chery traktorok iránt kifejezetten élénk érdeklődést tapasztalhattunk. A márka bevezetése óta, kiállításról kiállításra azt tapasztaljuk, hogy egyre többen ismerik a traktort, idén pedig szinte már nem találkozunk olyan érdeklődővel akinek a ZOOMLION-Chery név újdonságként csengett volna. Szép számmal voltak olyan látogatók is, akiknek környezetében már dolgoznak ZOOMLION-Chery traktorral, és a "jó referencia" hozta őket standunkra.

2017-re kijelenthetjük, hogy a ZOOMLION-Chery traktorok  - a maguk kategóriájában - sikeresek a hazai piacon. Ismertségüknek és referenciáinknak köszönhetően kifejezetten megnőtt a márka irányába mutatott bizalom, és érdeklődés.

bővebben »

2017. január 18.

Kedves Érdeklődők!

A mára már méltán népszerű ZOOMLION–Chery traktormárka mellett, idén egy új technológiát mutatunk be az AgrárgépShow A pavilon 311 C standján!

Új lehetőséget kínálunk a vízelvezetési gondok megoldására!

Látogasson el standunkra és tekintse meg a GREFFET G1800 típusú árokmarót, mely gyors és hatékony megoldást kínál bekötőutak, mezőgazdasági utak, illetve termőterületek vízelvezető árkainak, csatornáinak kialakítására, tisztítására. Az eszköz beilleszthető a "Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához szükséges erő-és munkagépek beszerzése" c. pályázatba!

Az ITT látható videón egy 2,5 m kinyúlású változatát tekintheti a GREFFET árokmarónak működés közben. A standon ennek egy kisebb (1,8 m kinyúlású) változatát mutatjuk be, mely az 50LE teljesítményű ZOOMLION-Chery traktorhoz is csatlakoztatható.
A kedvezményes belépő igényléséhez KATTINTSON IDE és kövesse az útmutatást!

Várjuk szeretettel standunkon!

bővebben »

2016. november 18.

Tisztelt  Ügyfelünk!

Szeretnénk a figyelmébe ajánlani a hamarosan megnyíló Kertészet korszerűsítése - Kertészeti gépbeszerzés támogatása pályázatot (VP2-4.1.3.5-16).

A pályázatban traktor és munkaeszközök széles körére lehet támogatást igényelni.

A pályázatok beadási határideje: 2016 december 19. - 2017 január 19. között lesz.

Az alábbiakban szeretnénk ajánlani termékeinket és segíteni Önöknek a pályázati elképzeléseik optimális megvalósításában.

Összeállítottunk két ajánlati mintacsomagot:

1)    Pályázati mintaajánlat kis csomag25 LE traktor, pótkocsi, oldalazó kasza, eke, kultivátor.
A csomag ajánlati ára: bruttó 7,5 millió Forint

2)    Pályázati mintaajánlat nagy csomag - 50 LE traktor, pótkocsi, oldalazó kasza, eke, kultivátor.
A csomag ajánlati ára: bruttó 10,5 millió Forint

Természetesen, egyedi gépigény esetén is állunk a rendelkezésére.

Nagyban növelheti a nyerési esélyeit, ha a pályázatot profi pályázatíró szakemberrel íratja meg. Amennyiben ezt igénybe szeretné venni, kérem jelezze felénk és pályázatíró kollégáink személyesen fogják felvenni Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérésével, illetve felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz az alábbi elérhetőségek bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.
Email: traktor@royalkert.hu , gepker@royalkert.hu , gep@royalkert.hu
Telefon: 20/568-3599 , 20/462-7358 , 20/597-2397

Kérem tekintse legújabb referencia videonkat: Így dolgozik egy 2 éves, 50 LE ZOOMLION-Chery traktor (3 pec)

Üdvözlettel:
Royal-Kert Kft. gép üzletága

bővebben »

2016. február 03.

Sikernek könyveljük el, hogy az érdeklődés a ZOOMLION-CHERY traktorok iránt 2014-es megjelenésük óta csak tovább fokozódott. A rendezvény négy napja alatt azt tapasztaltuk, hogy a standunk látogatóinak 90%-a már ismeri a ZOOMLION-CHERY traktorokat, naprakész információkkal rendelkeznek a gépekről, és ismeretségi körükben is többen találkoztak már traktorainkkal. Ezek a visszajelzések azt erősítik meg, hogy a ZOOMLION-CHERY traktorok nem csak egyre ismertebbek, hanem azt is, hogy egyre elfogadottabbak.

A látogatók között a korábbi két év AGROmashEXPO kiállításához képest jelentősen csökkent a kétkedők száma. A ZOOMLION-CHERY fúzióról is sokan értesültek már különböző forrásokból, így a CHERY márkanév mellett megjelenő ZOOMLION feliratot sem kellett sokat magyaráznunk.

bővebben »

2015. november 21.

Összeolvadt a két, kínai gépgyártó óriás.

A Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd., Kína vezető építőipari gépgyártó cége, 340 millió USD beruházással többségi tulajdonosává vált Kína egyik legjelentősebb mezőgazdasági gépgyártójának a CHERY HEAVY INDUSTRY CO. LTD.-nek. A fúzió eredményeként a Zoomlion Kína legnagyobb mezőgazdasági gépgyártójává vált.


Nálunk CSAK A NÉV VÁLTOZIK......

 

bővebben »

RoyalKert.hu

Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink: