Szűrés:   Kert és Park Öntözés Játszótér Köztéri eszközök Gépek
2019. február 06.

"Kert üzletágas" Lili kolléganőnk, mindig talál valami érdekes kis témát, amit megosztunk látogatóinkkal kerttervezés és kertépítés témában.
Az írások folyamatosan készülnek, de ezzel, amit most közzéteszünk, majdnem, hogy elkéstünk!!! Bár még február van, így azért még aktuális lehet!

Érdemes elolvasni, most a TÉLKERT a téma!!! Figyelem!!! Nem TÉLIKERT!!!! Mert az egészen más, mint amiről most Lili ír.

A cikk ITT OLVASHATÓ.

Kertek tervezésével, kertek építésével kapcsolatban keressék a kert üzletág kollégáit elérhetőségeik bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül.

Tel: +36 88 560 564
Mobil: +36 20 524 1652 ; +36 20 485 7646
Email: kert@royalkert.hu ; park@royalkert.hu

(A képek megtekintéséhez először, a cikk alatt lévő "Bővebben" gombra kell kattintani. Honlapunk megújításán most dolgozunk, hogy látogatóinknak nagyobb élményben legyen része!)

bővebben »

2018. július 18.

Augusztustól újra ültethetjük a tavaszi hagymás és gumós növényeket (pl. tulipán, nárcisz, jácint, krókusz, stb.) is. A kertészetekben ilyenkor a legnagyobb a virághagyma választék. Amennyiben az elmúlt években ültetett tavaszi virágzású hagymásaink nem fejlődtek megfelelően, akkor most lehet a talajukba szerves tápanyagot juttatni. A telepítéskor ügyeljünk a megfelelő ültetési mélységre és tőtávolságra (általában a hagyma méretének 2-3-szorosa).

bővebben »

RoyalKert.hu
Kishalmi Tibor
Ügyvezető
06 88/560-564
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»