Buglo

A BUGLO küldetése, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek játékra inspirálnak, és számos előnnyel járnak a gyermekek egészsége, testi és szellemi fejlődése szempontjából.

MEGBÍZHATÓ PARTNER

A BUGLO választásával modern, világszínvonalú termékeket kap.

Szükség esetén segítséget, műszaki támogatást is nyújtunk a játszótér kialakításának minden szakaszában.

 

TERVEZŐK

Tervezőink új trendeket állítanak fel a játszóterek piacán. Háromdimenziós termékkoncepciókat, játszóterek vizualizációit készítik.

Az igényes vásárlók elvárásainak kielégítése érdekében, kínálatunkat folyamatosan új, egyedi termékekkel bővítjük.

 

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

A BUGLO termékek minden egyes része egyedi dizájnnal és kiváló minőséggel rendelkezik, mely hozzájárul ügyfeleink elégedettségéhez és megbecsüléséhez.

Figyelembe véve a kivitelezők visszajelzéseit is, igyekszünk eszközeink biztonságosságát és tartósságát is folyamatosan fejleszteni, melyet a vásárlóink világszerte nagyra értékelnek.

 

TERMELÉS

A BUGLO játszóterek magas minőségét a különböző területeken dolgozó szakemberek csapatmunkájának köszönhetjük. A gyártást modern gépek és innovatív technológiák alkalmazásával végezzük. A játszóterek gyártásában a siker titka munkatársaink és gyártási folyamataink folyamatos fejlesztése.

 

ELSŐ A BIZTONSÁG

Biztosak vagyunk abban, hogy a játszóterek piacán elfoglalt erős pozíciónkat a termékbiztonsággal kapcsolatos kompromisszumok nélküli hozzáállásunknak köszönhetjük.

Hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfeleljünk, bevezettük az ISO 9001-es rendszert. Felelősséget érzünk a természeti környezetért, a gyártás során felhasznált fa alapanyagot FSC tanúsítvánnyal rendelkező erdőgazdaságokból szerezzük be.

Kollégáink folyamatosan fejlesztik ismereteiket az EN 1176: 2017 - Európai játszóterek biztonsági szabványainak terén.

A BUGLO termékek a TÜV SÜD és a Rheinland Polska által kiadott EN 1176:2017 európai szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, vagy az ITT ELÉRHETŐ kapcsolatfelvételi adatlapon keresztül!
Kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Youtube csatornánkra is.

Interatletika
Kramer & Co
MagicNets