Játszótér-technikai üzletágvezető: Koczkás Dalma
Telefon: 06 20/554-1914
E-mail: jatek@royalkert.hu
Web: www.royalkert.hu
Telephely: H-8200 Veszprém,
Tirat Carmel u. 2.
Tel./Fax: 06 88/560-564
Központi e-mail: info@royalkert.hu

Csúszda Mini Torony

Technikai adatok
Rendelési szám: 2012
Ajánl. életkor:3 - 12 év
Méret (sz x h x m):149 x 227 x 174 cm
Esési magasság:90 cm
Biztonsági tér:454 x 578 cm
Ütéscsillapító terület:elegendő a gyep vagy felső talaj
Termékcsalád:BUGLO
2012_(1).jpg, fém játszótéri eszközök - Csúszda Mini torony
fém játszótéri eszközök - Csúszda Mini torony
Csúszda Mini Torony
2012_1_Csuszdak.jpg, fém játszótéri eszközök - Csúszda Mini torony
fém játszótéri eszközök - Csúszda Mini torony
Csúszda Mini Torony
Termékleírás

Ez a mini torony 1 méter alatti maximális esési magasságú, ennél fogva nem szükséges ütéscsillapító felület kialakítása. A toronyhoz nemcsak csúszda, hanem egy mászórámpa is tarozik. A feljutás ezen, és a létrán lehetséges.
A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. Anyaga - az élénk színekre festett HDPE panelek - teljesen ellenállók a környezeti hatásoknak. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva. A csúszdatest anyaga rozsdamentes acél, az oldalfal a környezeti hatásokkal szemben teljesen ellenálló polietilén.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.