Mászóka - Pillangó
Technikai adatok
Rendelési szám: R002
Ajánl. életkor:3-13 év
Méret (sz x h x m):340 x 430 x 257 cm
Esési magasság:150 cm
Biztonsági tér:553 x 643 cm
Ütéscsillapító terület:36 m2
Termékcsalád:Ringpol
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
Pillango_1.jpg, Mászóka - Pillangó
Mászóka - Pillangó
Mászóka - Pillangó
Pillango_2.jpg, Mászóka - Pillangó
Mászóka - Pillangó
Mászóka - Pillangó
Termékleírás

Egy pillangó szépsége és légiessége kívülről, míg belülről egy komplett játszóvár. A játszószintek magassága: 90 és 150 cm. Mászólétra, tűzoltórúd és csúszda (kicsiknek és nagyoknak is). A feljutás a két mászófalon, vagy a mászófal és fellépő létra együttes kombinációjával lehetséges. A két szint különbségének leküzdése szintén egy létrafok segítségével biztosított. A szintek alatti teret a kisebbek mint babakuckót használhatják.

A 8 db fő tartóoszlop galvanizált acél saru lábakon álló ragasztott, rétegelt, négyzetes keresztmetszetű 90x90 mm-es faoszlop, amely impregnáltak. Az oszlopok gumikupakkal fedettek. A test időjárás és UV álló HDPE panel.  A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét.  A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. Az acél elemek horganyzott és porfestett elemek, a csúszda rozsdamentes acél.

Az eszköz megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: