Mászóka - Méhecske
Technikai adatok
Rendelési szám: R006
Ajánl. életkor:3-13 év
Méret (sz x h x m):273 x 320 x 318 cm
Esési magasság:120 cm
Biztonsági tér:556 x 565 cm
Ütéscsillapító terület:32 m2
Termékcsalád:Ringpol
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
Mehecske_1.jpg, Mászóka - Méhecske
Mászóka - Méhecske
Mászóka - Méhecske
Mehecske_2.jpg, Mászóka - Méhecske
Mászóka - Méhecske
Mászóka - Méhecske
Termékleírás

Ez a méhecske cseppet sem csíp, inkább szórakoztat. Olyan, mint Maja a méhecske. Kedves külső, amely egy egyszerűbb játszóvár funkcióit rejti magában. A játszószint magassága: 120 cm. A feljutás a ferde mászó-falon vagy a létrán lehetséges, lejutni a csúszdán vagy a tűzoltórúdon tudnak a gyerekek. A szintek alatti teret a kisebbek, mint babakuckót használhatják.

A 4 db fő tartóoszlop galvanizált acél saru lábakon álló ragasztott, rétegelt, négyzetes keresztmetszetű 90x90 mm-es faoszlop, amely impregnáltak. A platform: csúszásmente és vízálló préselt falemez. Az oszlopok gumikupakkal fedettek. A test időjárás és UV álló HDPE panel. A panelek élei lekerekítettek, ezzel is minimálisra csökkentve a sérülés veszélyét.  A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. Az acél elemek horganyzott és porfestett elemek, a csúszda rozsdamentes acél.

Az eszköz megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

 

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: