Mászóka Atlasz
Technikai adatok
Rendelési szám: 1053
Ajánl. életkor:5 - 12 év
Méret (sz x h x m):377 x 527 x 226 cm
Esési magasság:213 cm
Biztonsági tér:775 x 927 cm
Ütéscsillapító terület:71,85 m2
Termékcsalád:BUGLO
Letölthető dokumentumok
Ajánlatkérés
Árlista
Nyomtatás
Küldés e-mailben
Emlékeztetőbe
1053.jpg, fém játszótéri eszköz - Mászóka Atlasz
fém játszótéri eszköz - Mászóka Atlasz
Mászóka Atlasz
1053_(1).jpg, fém játszótéri eszköz - Mászóka Atlasz
fém játszótéri eszköz - Mászóka Atlasz
Mászóka Atlasz
Termékleírás

Kombinált mászóka idősebb gyermekeknek. Erőnlétet és egyensúlyérzéket fejlesztő játszóeszköz. Függeszkedők, íves létra és egy ferdetengelyű piruett.
A játszóeszköz konstrukciója szín és formavilágból adódóan innovatív és légies, kivitelezését tekintve mégis robosztus. Kétrétegű, azaz horganyzott és porfestett acél, amely rendkívüli módon ellenálló a környezeti hatásoknak és a vandalizmusnak. Az oszlopok felső végei gumikupakkal vannak fedve, amely nem csak a víz ellen védelmet látja el, hanem egyedi megjelenést is biztosít a terméknek. A csavaranyák szerszám nélkül oldhatatlan polietilén kupakkal fedettek. A kapaszkodók az európai és hazai biztonsági szabványoknak megfelelően készültek, kizárva ezzel az ujjak és a fej beszorulását. A kötélhálók biztonságos acélmagos polikaprolaktám anyagúak, felfüggesztésénél a rozsdamentes acél kötélvég, alumínium hüvelybe húzva.

Erős acél konstrukció, garantált stabilitás, és a duplasoros rozsdamentes-acél golyóscsapággyal biztosított felfüggesztéseknek köszönhetően évekig karbantartásmentes és vandál-biztos. Tartós és esztétikus.
Az eszköz TÜV tanúsítványa alapján megfelel az MSZ EN 1176 szabványnak.

 

RoyalKert.hu
Sándor Anita
Üzletágvezető
06 20/554-1914
Tanusítványok:
Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.
Keresés
Keresés
»
Keresendő kifejezés:
Aktuális munkáink:
»
Elkezdtük...
»
Legfrissebb hírek:
Érdekességek: